1. Csirkecomb elkészítése

    • A csirkecombokat megmossuk, majd kifilézzük, szükség esetén daraboljuk.
    • A combokat kiklopfoljuk és fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
    • A petrezselymet finomra vágjuk és összekeverjük a sóval, hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTALés RAMA Culinesse profival.
    • Az így kapott "tölteléket" a combokra kenjük, amiket feltekerünk.
    • A csirkecombokat RAMACulinesse Profival megkentalufóliába tekerjükés tepsire tesszük.
    • 180 °C-ra előmelegített sütőben kb.20-25 perc alatt megsütjük.
  2. Saláta elkészítése

    • A saláta összetevőit szükség szerint megtisztítjuk, megmossuk és daraboljuk.

  3. Salátaöntet elkészítése

    • A salátaöntethez a vizet, az ételecetet, a sót és a hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTOT összekeverjük.

  4. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor a fóliábol kivett húsokat daraboljuk és salátaágyon tálaljuk.
    • A salátá meglocsoljuk az elkészített öntettel.
    • A hús sütési ideje változhat azok nagyságától és függ a sütő teljesítményétől is.
    • A salátához adhatunk HELLMANN'S Dresszingeket is.
    • Avágott petrezselymhez keverhetünk más zöldfűszereket, pirított magokat is.
+