Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése

  • sárgarépa 0.18 kg
  • petrezselyemgyökér 0.18 kg
  • zöldborsó, fagyasztott 0.18 kg
  • karalábé** 0.18 kg
  • vöröshagyma 0.08 kg
  • napraforgóolaj** 0.06 l
  • víz 3.0 l
  • KNORR Májgaluska levesbetét* 0.11 kg
  • KNORR Marhahúsleves alap - Allergénmentes * 1kg 15.0 g

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld 0.02 kg

Egszerűen elkészíthető leves. Sok zöldség és betétként majgaluska. Garantált összetevői a sikeres menünek. A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Felhevített olajon lepirítjuk a vágott vöröshagymát, majd a tisztított, darabolt zöldségeket.
    • Felengedjük vízzel, ízesítjük allergénmentes KNORR Marhahúsleves alappal.
    • Mikor a zöldségek majdnem puhák, felengedjük a levest a szükséges mennyiségűre, majd belefőzzük a KNORR Májgaluska levesbetétet.
    • 2 percig főzzük, majd5-7 percig lefedve állni hagyjuk, hogy a galuska megdagadjon.
  2. Tálalás és tipp

    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
    • A levest megszórjuk vágott petrezselyemzölddel és forrón tálaljuk.
    • A galuskátelkészíthetjük külön vízben is, ha nagy mennyíséget főzünk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü