Hozzávalók
Leves elkészítése
-
sárgarépa 0.18 kg
-
petrezselyemgyökér 0.18 kg
-
zöldborsó, fagyasztott 0.18 kg
-
karalábé** 0.18 kg
-
vöröshagyma 0.08 kg
-
napraforgóolaj** 0.06 l
-
víz 3.0 l
-
KNORR Májgaluska levesbetét* 0.11 kg
Tálalás és tipp
-
petrezselyemzöld 0.02 kg
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- Felhevített olajon lepirítjuk a vágott vöröshagymát, majd a tisztított, darabolt zöldségeket.
- Felengedjük vízzel, ízesítjük allergénmentes KNORR Marhahúsleves alappal.
- Mikor a zöldségek majdnem puhák, felengedjük a levest a szükséges mennyiségűre, majd belefőzzük a KNORR Májgaluska levesbetétet.
- 2 percig főzzük, majd5-7 percig lefedve állni hagyjuk, hogy a galuska megdagadjon.
-
Tálalás és tipp
- A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
- A levest megszórjuk vágott petrezselyemzölddel és forrón tálaljuk.
- A galuskátelkészíthetjük külön vízben is, ha nagy mennyíséget főzünk.