Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld 5.0 g

A helyes alapanyagválasztással glutén és laktózmentessé tehetjük ételeinket.
Így van ez ennél a levesnél is. Az alaprecept egyszerű megváltoztatásával a két jellemző allergént elhagyva főzhetünk finom levest. A receptet készítette Szikora Péter, az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    A zöldségeket megtisztitjuk, megmossuk, daraboljuk.
    A finomra vágott vöröshagymát forró RAMA Culinesse Profin lepirítjuk.
    Hozzáadjuk a darabolt zöldségeket és rövid ideig együtt pirítjuk azokat.
    Felengedjüka megfelelő mennyíségű vízzel.
    Ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal.
    Hozzáadjuk a zöldborsót és a tarhonyát.
    Gyakori kevergetés mellett a levest a zöldségek és a tészta megpuhulásáig főzzük.
  2. Tálalás és tipp

    A főzős során elpárolgott vizet pótolni kell!
    A levest tálaláskor szórjuk meg frissen vágott petrezselyemzölddel!
    A leves elkészítéséhez használhatunk másfajta zöldségeket is.
    A tarhonyát elhagyva, a zöldségek mennyíségét megnövelve gluténmentes leves főzhetünk.
    Napraforgóolajjal készítve garantált a laktózmentesség.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü