+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld** 5.0 g
  1. Leves elkészítése

    A zöldségeket megtisztitjuk, megmossuk, daraboljuk.A finomra vágott vöröshagymát forró RAMA Culinesse Profin lepirítjuk.Hozzáadjuk a darabolt zöldségeket és rövid ideig együtt pirítjuk azokat.Felengedjüka megfelelő mennyíségű vízzel.Ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal.Hozzáadjuk a zöldborsót és a tarhonyát.Gyakori kevergetés mellett a levest a zöldségek és a tészta megpuhulásáig főzzük.
  2. Tálalás és tipp

    A főzős során elpárolgott vizet pótolni kell!A levest tálaláskor szórjuk meg frissen vágott petrezselyemzölddel!A leves elkészítéséhez használhatunk másfajta zöldségeket is.A tarhonyát elhagyva, a zöldségek mennyíségét megnövelve gluténmentes leves főzhetünk.Napraforgóolajjal készítve garantált a laktózmentesség.