+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld** 5 g
  1. Leves elkészítése

    A zöldségeket megtisztitjuk, megmossuk, daraboljuk.
    A finomra vágott vöröshagymát forró RAMA Culinesse Profin lepirítjuk.
    Hozzáadjuk a darabolt zöldségeket és rövid ideig együtt pirítjuk azokat.
    Felengedjüka megfelelő mennyíségű vízzel.
    Ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal.
    Hozzáadjuk a zöldborsót és a tarhonyát.
    Gyakori kevergetés mellett a levest a zöldségek és a tészta megpuhulásáig főzzük.
  2. Tálalás és tipp

    A főzős során elpárolgott vizet pótolni kell!
    A levest tálaláskor szórjuk meg frissen vágott petrezselyemzölddel!
    A leves elkészítéséhez használhatunk másfajta zöldségeket is.
    A tarhonyát elhagyva, a zöldségek mennyíségét megnövelve gluténmentes leves főzhetünk.
    Napraforgóolajjal készítve garantált a laktózmentesség.
+