+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld** 5 g
  1. Leves elkészítése

    A zöldségeket megtisztitjuk, megmossuk, daraboljuk. A finomra vágott vöröshagymát forró RAMA Culinesse Profin lepirítjuk. Hozzáadjuk a darabolt zöldségeket és rövid ideig együtt pirítjuk azokat. Felengedjüka megfelelő mennyíségű vízzel. Ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal. Hozzáadjuk a zöldborsót és a tarhonyát. Gyakori kevergetés mellett a levest a zöldségek és a tészta megpuhulásáig főzzük.
  2. Tálalás és tipp

    A főzős során elpárolgott vizet pótolni kell! A levest tálaláskor szórjuk meg frissen vágott petrezselyemzölddel! A leves elkészítéséhez használhatunk másfajta zöldségeket is. A tarhonyát elhagyva, a zöldségek mennyíségét megnövelve gluténmentes leves főzhetünk. Napraforgóolajjal készítve garantált a laktózmentesség.
+