Hozzávalók

+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • sajt, Trappista** 0.2 kg

A zöldborsót elkészíthetjük krémlevesnek is. A tavasz ízeit a menübe csempésző leves receptjét készítette Szikora Péter, az UFS közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A zöldborsót RAMA Culinesse profin lepirítjuk majd felöntjük kevés vízzel.
    • Puhulásig főzzük, ízesítjük sóval, KNORR Bazsalikomos Primerbával és hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL.
    • Botmixerrel leturmixoljuk a zöldborsót és felengedjük a szükséges mennyíségű vízzel.
    • A KNORR Maizena Kukoricakeményítőt elkeverjük kevés vízzel és besűrítjük vele a levest.
    • Dúsítjuk RAMA Cremefine profi főzőkrémmel a levest és kiforraljuk.
  2. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor tesszük a levesbe a reszelt sajtot.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
    • Ha gluténmentesen szeretnénk a levest elkészíteni akkor a zöldborsón, asón kívül csak a KNORR Maizena Kukoricakeményítőt használjuk hozzá, a megfelelő körülmények között.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü