Hozzávalók

+

Quinoa előkészítése.

  • Quinoa 100.0 g

Előkészítés, elkészítés.

  • zöldborsó** 1000.0 g
  • spárga** 250.0 g
  • angolzeller** 500.0 g
  • kígyóuborka** 250.0 g
  • tárkony, friss* 7.1 g
  • HELLMANN'S Fokhagymás szósz 850ml 0.5 l
  • citrom db* 1.0 darab

Tavaszi kavalkád, spárgával, zöldborsóval egy pikáns ínycsiklandó mártással. Külön fokhagymás-sajtos toastot is kínálhatunk hozzá.

...

Elkészítés

  1. Quinoa előkészítése.

    Többször váltott vízben mossuk meg a quinoa-t, majd tegyük fel főni.Főzése hasonlóan történik mint a rizsnek. Ha megfőtt hűtsük ki.
  2. Előkészítés, elkészítés.

    A megtisztított spárgát és borsót blansírozzuk le és hűtsük ki.A többi zöldséget tisztítsuk meg és daraboljuk tetszőlegesen.HELLMANN'S Fokhagymás szószhoz adjuk hozzá a darabolt tárkonyt és csavarjuk bele egy citrom levét.
  3. Tálalás.

    Lazán keverjük össze a zöldségeket az elkészített mártással.Keverjük hozzá a quinoat, a kapribogyót.Dekoráljuk borsócsírával és vágott zöldekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü