Zelleres zöldborsó saláta
Tavaszi kavalkád, spárgával, zöldborsóval egy pikáns ínycsiklandó mártással. Külön fokhagymás-sajtos toastot is kínálhatunk hozzá.

Hozzávalók
Quinoa előkészítése.
-
Quinoa 100 g
Előkészítés, elkészítés.
-
zöldborsó** 1000 g
-
spárga** 250 g
-
angolzeller** 500 g
-
kígyóuborka** 250 g
-
tárkony, friss* 7.1 g
-
citrom db* 1 darab
Elkészítés
-
Quinoa előkészítése.
Többször váltott vízben mossuk meg a quinoa-t, majd tegyük fel főni. Főzése hasonlóan történik mint a rizsnek. Ha megfőtt hűtsük ki. -
Előkészítés, elkészítés.
A megtisztított spárgát és borsót blansírozzuk le és hűtsük ki. A többi zöldséget tisztítsuk meg és daraboljuk tetszőlegesen. HELLMANN'S Fokhagymás szószhoz adjuk hozzá a darabolt tárkonyt és csavarjuk bele egy citrom levét. -
Tálalás.
Lazán keverjük össze a zöldségeket az elkészített mártással. Keverjük hozzá a quinoat, a kapribogyót. Dekoráljuk borsócsírával és vágott zöldekkel.