Zelleres zöldborsó saláta
Tavaszi kavalkád, spárgával, zöldborsóval egy pikáns ínycsiklandó mártással. Külön fokhagymás-sajtos toastot is kínálhatunk hozzá.

Hozzávalók
Quinoa előkészítése.
-
Quinoa 100.0 g
Előkészítés, elkészítés.
-
zöldborsó** 1000.0 g
-
spárga** 250.0 g
-
angolzeller** 500.0 g
-
kígyóuborka** 250.0 g
-
tárkony, friss* 7.1 g
-
citrom db* 1.0 darab
Elkészítés
-
Quinoa előkészítése.
Többször váltott vízben mossuk meg a quinoa-t, majd tegyük fel főni.Főzése hasonlóan történik mint a rizsnek. Ha megfőtt hűtsük ki. -
Előkészítés, elkészítés.
A megtisztított spárgát és borsót blansírozzuk le és hűtsük ki.A többi zöldséget tisztítsuk meg és daraboljuk tetszőlegesen.HELLMANN'S Fokhagymás szószhoz adjuk hozzá a darabolt tárkonyt és csavarjuk bele egy citrom levét. -
Tálalás.
Lazán keverjük össze a zöldségeket az elkészített mártással.Keverjük hozzá a quinoat, a kapribogyót.Dekoráljuk borsócsírával és vágott zöldekkel.