1. Főzelék elkészítése

    • A megpucolt és megmosott burgonyát karikára vágjuk és sóval, babérlevéllel ízesített vízben feltesszük főni.
    • Felengedjük megfelelő mennyiségű vízzel és és amikor majdnem megfőtt hozzáadjuk a kevés vízzel és RAMA cremefine profi főzőkrémmel elkevert lisztet.
    • A főzeléket besűrítjük az így kapotthabarással.
    • Legvégül hozzáadjuk a vágott zellert és készre forraljuk a főzeléket.
  2. Húspogácsa elkészítése

    • A daráltsertéshúst összegyúrjuk a hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Vagdaltalappal, az előzőleg megfőzött kölessel, a vízzel és a sóval.
    • Pogácsákat vagy gombócokat vagy rudacskákat formázunk a masszából és az előzőleg RAMA Combi profival vékonyan bepermetezett tepsire helyezzük.
    • A húsok tetejét is lefújjuk majd légkeveréses sütőben kb. 180°Cfokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
  3. Tálalás és tipp

    • A főzeléket a megsült vagdalttal tálaljuk!
    • A feltétet megsüthetjük hagyományos módon is forró zsiradékban.
    • Köles helyett használhatunk más cereáliákat is.
+