Menu

Hozzávalók

+

Rák elkészítése.

  • fejnélküli garnéla rák 30/40* 555.6 g
  • lime* 100.0 g
  • olivaolaj 0.1 l

Mártás elkészítése.


Egy majonézes saláta, de körszerű alapanyagokkal. Tálalhatjuk tányéron, de helyezhetjük izgalmas poharakba is. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Rák elkészítése.

    Forró olívaolajban megforgatjuk az előkészített rákot.
    Sózzuk borsozzuk és a lime levével ízesítjük.
  2. Mártás elkészítése.

    A majonézt kikeverjük a vörös curry-vel a tejföllel és a lime finomra vágott zöld részével és a darabolt zöldségekkel.
    Hozzáadjuk a lecsepegtetett rákot és lazán összekeverjük a mártással.
  3. Tojás elkészítése, tálalás.

    Fürj tojásból buggyantott tojást készítünk.
    Az elkészült rák salátát, mély tányérba tesszük,tetejére helyezzük a buggyantott fürj tojást és megvágjuk a fehérje burkot.
    Levélzöldekkel dekoráljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü