+

Rák elkészítése.

  • fejnélküli garnéla rák 30/40* 555.6 g
  • lime* 100 g
  • olivaolaj** 0.1 l

Mártás elkészítése.

  1. Rák elkészítése.

    Forró olívaolajban megforgatjuk az előkészített rákot.
    Sózzuk borsozzuk és a lime levével ízesítjük.
  2. Mártás elkészítése.

    A majonézt kikeverjük a vörös curry-vel a tejföllel és a lime finomra vágott zöld részével és a darabolt zöldségekkel.
    Hozzáadjuk a lecsepegtetett rákot és lazán összekeverjük a mártással.
  3. Tojás elkészítése, tálalás.

    Fürj tojásból buggyantott tojást készítünk.
    Az elkészült rák salátát, mély tányérba tesszük,tetejére helyezzük a buggyantott fürj tojást és megvágjuk a fehérje burkot.
    Levélzöldekkel dekoráljuk.
+