Hozzávalók
Vörös curry-s ráksaláta, buggyantott fürj tojással
−
+
€0.0
Rák elkészítése.
fejnélküli garnéla rák 30/40*
/g
555.6 g
0%
lime*
/g
100.0 g
0%
olivaolaj
/l
0.1 l
0%
Mártás elkészítése.
Tejföl 20%*
/kg
50.0 g
0%
Thai Vörös Curry Paszta
/kg
40.0 kg
0%
kaliforniai paprika, szines**
/g
100.0 g
0%
cukkini**
/kg
285.7 g
0%
/
Rák elkészítése.
-
fejnélküli garnéla rák 30/40* 555.6 g
-
lime* 100.0 g
-
olivaolaj 0.1 l
Mártás elkészítése.
-
Tejföl 20%* 50.0 g
-
Thai Vörös Curry Paszta 40.0 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 100.0 g
-
cukkini** 285.7 g