Hozzávalók
Burhonya elkészítése.
-
burgonya** 2857.1 g
Tonhalkrém elkészítése.
-
tonhal konzerv* 1250.0 g
-
tojás, (50 g/db, A osztály)* 10.0 darab
-
lilahagyma** 300.0 g
Elkészítés
-
Burhonya elkészítése.
A nagy burgonyákat gyökérkefével mossuk meg.Vágjuk be keresztbe, sózzuk borsozzuk és fóliába tekerve forró sütőben süssük meg. -
Tonhalkrém elkészítése.
A szeletelt lilahagymát sózzuk be és locsoljuk meg a Hellmann's Citrusos vinaigrette-el.A tonhalkonzervet csepegtessük le, adjuk hozzá a kockázott főtttojásokat.Keverjük össze a HELLMANN'S Mustár és Majonézszósszal. -
Tálalás.
A burgonyágat csomagoljuk ki, majd töltsük meg a tonhalkrémmel.Dekoráljuk az ecetes lilahagymával, csírákkal, levélzöldekkelés egy kevés olívaolajjal.