Menu

Hozzávalók

+

Burhonya elkészítése.

  • burgonya** 2857.1 g

Tonhalkrém elkészítése.

  • tonhal konzerv* 1250.0 g
  • tojás, (50 g/db, A osztály)* 10.0 darab
  • Hellmann's Citrusos vinaigrette 1L 0.1 l
  • HELLMANN'S Mustár szósz 850ml 0.1 l
  • HELLMANN'S Majonézszósz 850ml 0.4 l
  • lilahagyma** 300.0 g

Közkedvelt "egytálétel" némi zöldséggel, kiváló nyáresti vacsora lehet egy hozzá illő borral kiegészítve.

...

Elkészítés

  1. Burhonya elkészítése.

    A nagy burgonyákat gyökérkefével mossuk meg.Vágjuk be keresztbe, sózzuk borsozzuk és fóliába tekerve forró sütőben süssük meg.
  2. Tonhalkrém elkészítése.

    A szeletelt lilahagymát sózzuk be és locsoljuk meg a Hellmann's Citrusos vinaigrette-el.A tonhalkonzervet csepegtessük le, adjuk hozzá a kockázott főtttojásokat.Keverjük össze a HELLMANN'S Mustár és Majonézszósszal.
  3. Tálalás.

    A burgonyágat csomagoljuk ki, majd töltsük meg a tonhalkrémmel.Dekoráljuk az ecetes lilahagymával, csírákkal, levélzöldekkelés egy kevés olívaolajjal.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü