Tonhal saláta fekete szezámhéjban
A saláta minden menü elengedhetetlen része.Fontos ásványi anyagok, vitaminok, rostok forrása és alacsony kalóriatartalmú.

Hozzávalók
Tonhal saláta fekete szezámhéjban
−
+
€0.0
Dresszing elkészítése.
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/g
10.0 g
0%
olivaolaj
/l
0.2 l
0%
Knorr Folyékony Koncentrált Zöldség Alap 1L
/l
0.05 l
0%
Tonhal elkészítése.
szezámmag
/g
200.0 g
0%
lime*
/g
100.0 g
0%
tonhalfilé*
/g
1000.0 g
0%
Tálalás
Vegyes saláták**
/g
1000.0 g
0%
/
Dresszing elkészítése.
-
olivaolaj 0.2 l
Tonhal elkészítése.
-
szezámmag 200.0 g
-
lime* 100.0 g
-
tonhalfilé* 1000.0 g
Tálalás
-
Vegyes saláták** 1000.0 g
Elkészítés
-
Dresszing elkészítése.
Forraljunk vizet és ízesítsük a zöldség alaplével.A kimért alapanyagokat keverjük össze és öntsük hozzá a kihűtött alaplevet, tartsuk hűtve. -
Tonhal elkészítése.
A tonhalfilét daraboljuk, só, őrölt bors és fekete szezám keverékéből készült kéregbe csomagoljuk.Minden oldalát 1-2 percig sütjük. -
Tálalás
Állítsd össze a saláta leveleket, keverjük át a dresszinggel.Halmozzuk tányérra és tálaljuk mellé a megsütött tonhal darabokat.Levelekkel és zöldfűszerekkel dekorálva tálaljuk.