+

A hús elő és elkészítése.

  • Malackaraj* 2000.0 g
  • sertéshús, darált** 500.0 g
  • KNORR Sültoldalas fűszerkeverék 80.0 g
  • burgonya** 2142.9 g
  • petrezselyemzöld** 55.6 g

Tálalás.

  1. A hús elő és elkészítése.

    A darált húsból készítsünk fűszeres kolbász tölteléket.Szújuk fel a bőrös malac karajt és töltsük be, majd KNORR Sültoldalas fűszerkeverékkel fűszerezzük.A cikkekre vágott burgonyát szórjuk meg sóval és vágott petrezselyemmel, forgassuk össze és tegyük tepsibe.Helyezzük rá a töltött karajt és előmelegített sütőben süssük készre.
  2. Tálalás.

    A kész és pihentetett karajt a csont mentén vágjuk szeletekre és a vele sült burgonyára helyezzük rá.Külön kínáljunk mellé HELLMANN'S Csípős Salsa szószt.