Menu

Hozzávalók

+

A hús elő és elkészítése.

  • Malackaraj* 2000.0 g
  • sertéshús, darált** 500.0 g
  • KNORR Sertéssült fűszerkeverék 0,35 kg 80.0 g
  • burgonya** 2142.9 g
  • petrezselyemzöld 55.6 g

Tálalás.


Szeretem a magyaros ételeket és szívesen ötvözöm is őket különböző formában.
A kolbász massza készítését még nagyapámtól lestem el.

...

Elkészítés

  1. A hús elő és elkészítése.

    A darált húsból készítsünk fűszeres kolbász tölteléket.
    Szújuk fel a bőrös malac karajt és töltsük be, majd KNORR Sertéssült fűszerkeverékkel fűszerezzük.
    A cikkekre vágott burgonyát szórjuk meg sóval és vágott petrezselyemmel, forgassuk össze és tegyük tepsibe.
    Helyezzük rá a töltött karajt és előmelegített sütőben süssük készre.
  2. Tálalás.

    A kész és pihentetett karajt a csont mentén vágjuk szeletekre és a vele sült burgonyára helyezzük rá.
    Külön kínáljunk mellé HELLMANN'S Csípős Salsa szószt.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü