Töltött malackaraj, vele sült burgonyával
Szeretem a magyaros ételeket és szívesen ötvözöm is őket különböző formában.
A kolbász massza készítését még nagyapámtól lestem el.

Hozzávalók
A hús elő és elkészítése.
-
Malackaraj* 2000 g
-
sertéshús, darált** 500 g
-
KNORR Sültoldalas fűszerkeverék 80 g
-
burgonya** 2142.9 g
-
petrezselyemzöld** 55.6 g
Tálalás.
Elkészítés
-
A hús elő és elkészítése.
A darált húsból készítsünk fűszeres kolbász tölteléket. Szújuk fel a bőrös malac karajt és töltsük be, majd KNORR Sültoldalas fűszerkeverékkel fűszerezzük. A cikkekre vágott burgonyát szórjuk meg sóval és vágott petrezselyemmel, forgassuk össze és tegyük tepsibe. Helyezzük rá a töltött karajt és előmelegített sütőben süssük készre. -
Tálalás.
A kész és pihentetett karajt a csont mentén vágjuk szeletekre és a vele sült burgonyára helyezzük rá. Külön kínáljunk mellé HELLMANN'S Csípős Salsa szószt.