Hozzávalók
A hús elő és elkészítése.
-
Malackaraj* 2000.0 g
-
sertéshús, darált** 500.0 g
-
KNORR Sertéssült fűszerkeverék 0,35 kg 80.0 g
-
burgonya** 2142.9 g
-
petrezselyemzöld 55.6 g
Tálalás.
Elkészítés
-
A hús elő és elkészítése.
A darált húsból készítsünk fűszeres kolbász tölteléket.
Szújuk fel a bőrös malac karajt és töltsük be, majd KNORR Sertéssült fűszerkeverékkel fűszerezzük.
A cikkekre vágott burgonyát szórjuk meg sóval és vágott petrezselyemmel, forgassuk össze és tegyük tepsibe.
Helyezzük rá a töltött karajt és előmelegített sütőben süssük készre. -
Tálalás.
A kész és pihentetett karajt a csont mentén vágjuk szeletekre és a vele sült burgonyára helyezzük rá.
Külön kínáljunk mellé HELLMANN'S Csípős Salsa szószt.