Hozzávalók

+

Elkészítés


...

Elkészítés

  1. Elkészítés

    A felhevített zsiradékon, megpirítjuk a nagyobb kockára vágott szalonnát. Ha zsírt engedett, beletesszük
    a finomra vágott vöröshagymát és többször zsírjára pirítjuk.
    Hozzáadjuk a kockázott vegyes zöldséget és együtt pároljuk.
    Beletesszük a többször átmosott árpagyöngyöt és felöntjük vízzel.
    Ízesítjük a KNORR Prémium Marhahúsleves alap pasztával, fűszerezzük őrölt borssal és frissen reszelt szerecsendióval.
    Ha félig megfőtt adjuk hozzá a kocka burgonyát és a póréhagymát.
    KNORR Füstölt alapízzel ízesítsük, az elpárolgott folyadékot pótoljuk.
    Tálalás előtt dúsítjuk tejszínnel. Tetejére pirított virslikarikákat tegyünk
    de izgalmasabbá tehetjük, kockára vágott főtt füstölt csülökkel is.
    Finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü