Tiramisu szőlőhab must zselével
Az ősz a szőlőről és a szüretről szól.
Mustból nemcsak bort hanem pohárkrémet is készíthetünk egy kis csavarral.

Hozzávalók
Tiramisu szőlőhab must zselével
−
+
€0.0
Előkészítés, elkészítés.
szőlő*
/g
1000.0 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.25 l
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.5 l
0%
/
Előkészítés, elkészítés.
-
szőlő* 1000.0 g
-
tej 1,5 %** 0.25 l
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.5 l
Elkészítés
-
Előkészítés, elkészítés.
A szőlő levének felével zselét készítünk és a poharak aljára tesszük.
Elkeverjük a tejjel, a szőlő levének másik felévela RAMA Cremefine Profi habkészítményt, hozzákeverjük a CARTE d'OR Tiramisu alapot.
Habverőgéppel kihabosítjuk, belekeverjük a magozott, hámozott szőlőszemeket és habzsákba töltjük.
Rétegezzük a zselét és a habot a poharakba.
Szőlőszemekkel dekorálva tálaljuk.