+

Hús előkészítése, elkészítése.

Pástétom tálalása.

  • torma* 111.1 g
  • tojás, fürj 10g/db* 10 darab
  • napraforgóolaj** 0.1 l
  • Shimejii gomba 50 g
  • szezámmag* 10 g
  • retek, hónapos** 100 g
  1. Hús előkészítése, elkészítése.

    A kifilézett nyúlhúst ledaráljuk, összekutteroljuk tojásfehérjével, tejszínnel, ízesítjük sóval, fűszerezzük KNORR borssal, KNORR kakukkfűvel és KNORR Folyékony füsttel. Formázva kigőzöljük, sós pite tésztával besütjük.
  2. Pástétom tálalása.

    Tejszínes tormakrémet készítünk, szeletelünk le tormát és sütőben megszárítjuk, illetve torma kaviár is lehetőség a tálalásnál. Fermentált retek elkészítése 3napot vesz igénybe, amihez 5%-os sós vizet használunk. Shimei gombát tálaláskor tesszük az ételre.