Teriyaki csirkeszárnyak
Imádom a sült, ropogós csirkeszárnyat. Kellemes fűszeres ízt ad a csirkének a Teriyaki és a fűszerek egyvelege. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Teriyaki csirkeszárnyak
−
+
€6.0
Csirkeszárny előkészítés.
citromnád*
/g
100.0 g
0%
gyömbér**
/g
75.0 g
0%
fokhagyma*
/g
63.2 g
0%
méz**
/g
50.0 g
0%
bors, őrölt**
/g
5.0 g
0%
/
Csirkeszárny előkészítés.
-
citromnád* 100.0 g
-
gyömbér** 75.0 g
-
fokhagyma* 63.2 g
-
méz** 50.0 g
-
bors, őrölt** 5.0 g
Elkészítés
-
Csirkeszárny előkészítés.
A tisztított szárnyakat pácoljuk be a vágott lemongrass, gyömbér, fokhagyma Teriyaki szósz, méz és bors keverékébe.Pácoljuk minimum 1 órán keresztül. -
Elkészítés, tálalás
Tegyük zsírpapírra a bepácolt szárnyakat és előmelegített sütőben 175°C-on süssük 35-40 percig.Pirított szezámmaggal vágott újhagymával vágott chili paprikával megszórva tálaljuk.