Tejszínes parajfőzelék köleses-burgonyás pulykavagdalttal (felnőtt) | Unilever Food Solutions
+

Főzelék elkészítése

Vagdalt elkészjtése

  1. Főzelék elkészítése

    • A fagyasztott leveles parajt felolvasztjuk és kevés vízben feltesszük főni.
    • Ízesítjük sóval, KNORR Őrölt fekete borssal és zúzott fokhagymával.
    • A RAMA Cremefine Profi főzőkrémet elkeverjük liszttel és kevés vízzel
    • A főzeléket behabarjuk és készre forraljuk.
  2. Vagdalt elkészjtése

    • A darált pulykahúst összedolgozzuk a kifőzött kölessel, a tojással, KNORR Burgonyapehellyel és KNORR Sültoldalas fűszerkeverékkel.
    • Rudakat formázunk a masszából és az előzőleg RAMA Combi profival vékonyan bepermetezett tepsire helyezzük.
    • A vagdaltak tetejét is befújjuk majd sütőben kb 170 °C fokon 25 perc alatt megsütjük.
  3. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor a vagdalt rudakból szeleteket vágunk és a főzelékkel tálaljuk.
    • A főzelék sűrítésére használhatjuk a KNORR Kukoricakeményítőt is.
    • A vagdaltat keverhetjük más kifőtt gabonafélékkel is.