+

Chutney elkészítése.

  • ananász* 2000.0 g
  • ánizs, csillag* 10.0 g
  • fahéjrudak 10.0 g
  • szegfűszeg 10.0 g
  • kristálycukor** 300.0 g

Krém készítés és összeállítás.

  1. Chutney elkészítése.

    Az apróra vágott ananászt a cukrot ésa fűszereket lassan főzzük amíg be nem sűrűsödik.Vegyük ki a fűszerdarabokat és hűtsük le.
  2. Krém készítés és összeállítás.

    A kész linzertésztát kenjük meg chili jam-el.Helyezzük rá a szilvaragut, és fedjük be az előírás szerint elkészített Csokoládá habba.Tegyük hűtőbe és dermesszük ki.
  3. Tálalás.

    A tortából vágjunk egy cikket, tegyük az ananász chutney-ra.Dekorálhatjuk mentával és keksz morzsával.