+

Chutney elkészítése.

  • ananász* 2000 g
  • ánizs, csillag* 10 g
  • fahéjrudak** 10 g
  • szegfűszeg* 10 g
  • kristálycukor** 300 g

Krém készítés és összeállítás.

  1. Chutney elkészítése.

    Az apróra vágott ananászt a cukrot ésa fűszereket lassan főzzük amíg be nem sűrűsödik.
    Vegyük ki a fűszerdarabokat és hűtsük le.
  2. Krém készítés és összeállítás.

    A kész linzertésztát kenjük meg chili jam-el.
    Helyezzük rá a szilvaragut, és fedjük be az előírás szerint elkészített Csokoládá habba.
    Tegyük hűtőbe és dermesszük ki.
  3. Tálalás.

    A tortából vágjunk egy cikket, tegyük az ananász chutney-ra.
    Dekorálhatjuk mentával és keksz morzsával.
+