Menu

Hozzávalók

+

Chutney elkészítése.

Krém készítés és összeállítás.


Egy izgalmas íz találkozó. A csokoládé édes fanyarsága és a chili fűszeressége. Üdítőleg hat mellette az ananász savas fűszeres íze. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Chutney elkészítése.

    Az apróra vágott ananászt a cukrot ésa fűszereket lassan főzzük amíg be nem sűrűsödik.
    Vegyük ki a fűszerdarabokat és hűtsük le. A végén frissítsük Folyékony Citrus Ízesítővel.
  2. Krém készítés és összeállítás.

    A kész linzerekre helyezzük rá a szilvaragut, és fedjük be az előírás szerint elkészített Csokoládá habba.
    Tegyük hűtőbe és dermesszük ki.
  3. Tálalás.

    A tortából vágjunk egy cikket, tegyük az ananász chutney-ra.
    Dekorálhatjuk mentával és keksz morzsával.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü