Sütőtök krémleves pirított vargánya habbal
A sütőtök ízét mégjobban kiemeli az édeskés kókusztej és a szerecsenció.

Hozzávalók
Step 1
-
sütőtök** 1000.0 g
-
vaj* 200.0 g
-
tejszín 30 % 0.2 l
-
Kókusztejpor** 50.0 g
-
KNORR Sütőtök-krémleves 220.0 g
Elkészítés
-
Step 1
Vajon megpároljuk a szeletelt sötőtököt.
Sózzuk, ízesítjük kevés szerecsendióval és felengedjük a vízzel elkevert kókusztejporral és a KNORR Sütőtök-krémlevessel.
Felforraljuk, majd thermo mixerben pürésítjük, tejszínnel dúsítjuk.
Vajon megpirítjuk a vargánya gombát, és lepürésítjül.
A gomba pürét elkeverjük habtejszínnel és szifonba tesszük.
A kész leves tetejére nyomjuk a habot, frissíthetjük levélzöldekkel.