Menu
+

Step 1

  • sütőtök** 1000.0 g
  • vaj* 200.0 g
  • tejszín 30 % 0.2 l
  • Kókusztejpor** 50.0 g
  • KNORR Sütőtök-krémleves 220.0 g
  1. Step 1

    Vajon  megpároljuk a szeletelt sötőtököt.
    Sózzuk, ízesítjük kevés szerecsendióval és felengedjük a vízzel elkevert kókusztejporral és a KNORR Sütőtök-krémlevessel.
    Felforraljuk, majd thermo mixerben pürésítjük, tejszínnel dúsítjuk.
    Vajon megpirítjuk a vargánya gombát, és lepürésítjül.
    A gomba pürét elkeverjük  habtejszínnel és szifonba tesszük.
    A kész leves tetejére nyomjuk a habot, frissíthetjük levélzöldekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü