Menu

Hozzávalók

+

Sütőtök krémleves pirított magokkal és zsemlekockával


...

Elkészítés

  1. Sütőtök krémleves pirított magokkal és zsemlekockával

    A sütőtökről eltávolítjuk a héját és kiszedjük a magokat, megmossuk, majd kockákra vágjuk.
    Az így előkészítettsütőtököt a RAMA Culinesse profin lepirítjukmajd felöntjük kevés vízzel.
    Puhulásig főzzük, ízesítjük sóval, őrölt szerecsendióval és sószegény KNORR Tyúkhúsleves alappal.
    Botmixerrel leturmixoljuk a sütőtököt és felengedjük a szükséges mennyíségü vízzel.
    A KNORR Kukoricakeményítőt elkeverjük kevés vízzel és besűrítjük vele a levest. Dúsítjuk RAMA Cremefine profi főzőkrémmel a levest és kiforraljuk.
    Tálaláskor tesszük a levesbe a szárazon megpirított magokat és a KNORR Natúr zsemlekockákat.
    A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
    TIPP:
    A leves ízesítésére használhatunk más sószegény KNORR Levesalapokat (csont, marha) is.
    Ha gluténmentesen szeretnénk a levest elkészíteni akkor asütőtökön kívül, csak a KNORR Maizena Kukoricakeményítőt használjuk hozzá, a megfelelő körülmények között.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü