+
  1. Sütőtök krémleves pirított magokkal és zsemlekockával

    A sütőtökről eltávolítjuk a héját és kiszedjük a magokat, megmossuk, majd kockákra vágjuk. Az így előkészítettsütőtököt a RAMA Culinesse profin lepirítjukmajd felöntjük kevés vízzel. Puhulásig főzzük, ízesítjük sóval, őrölt szerecsendióval és sószegény KNORR Tyúkhúsleves alappal. Botmixerrel leturmixoljuk a sütőtököt és felengedjük a szükséges mennyíségü vízzel. A KNORR Kukoricakeményítőt elkeverjük kevés vízzel és besűrítjük vele a levest. Dúsítjuk RAMA Cremefine profi főzőkrémmel a levest és kiforraljuk. Tálaláskor tesszük a levesbe a szárazon megpirított magokat és a KNORR Natúr zsemlekockákat. A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell! TIPP: A leves ízesítésére használhatunk más sószegény KNORR Levesalapokat (csont, marha) is. Ha gluténmentesen szeretnénk a levest elkészíteni akkor asütőtökön kívül, csak a KNORR Maizena Kukoricakeményítőt használjuk hozzá, a megfelelő körülmények között.
+