+
  1. Sütőtök krémleves pirított magokkal és zsemlekockával

    A sütőtökről eltávolítjuk a héját és kiszedjük a magokat, megmossuk, majd kockákra vágjuk.Az így előkészítettsütőtököt a RAMA Culinesse profin lepirítjukmajd felöntjük kevés vízzel.Puhulásig főzzük, ízesítjük sóval, őrölt szerecsendióval és sószegény KNORR Tyúkhúsleves alappal.Botmixerrel leturmixoljuk a sütőtököt és felengedjük a szükséges mennyíségü vízzel.A KNORR Kukoricakeményítőt elkeverjük kevés vízzel és besűrítjük vele a levest. Dúsítjuk RAMA Cremefine profi főzőkrémmel a levest és kiforraljuk.Tálaláskor tesszük a levesbe a szárazon megpirított magokat és a KNORR Natúr zsemlekockákat.A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!TIPP:A leves ízesítésére használhatunk más sószegény KNORR Levesalapokat (csont, marha) is.Ha gluténmentesen szeretnénk a levest elkészíteni akkor asütőtökön kívül, csak a KNORR Maizena Kukoricakeményítőt használjuk hozzá, a megfelelő körülmények között.