1. Hús elkészítése

    • Az oldalast daraboljuk., lehetőleg úgy, hogy minden darabba kerüljön egy csont.
    • Az így kapott csontos húsokat befűszerezzük KNORR Sültoldalas fűszerkeverékkel.
    • A sütnivaló darabokat RAMA Combi profival befújt tepsire tesszük.
    • A húsok tetejét is befújjuk, majd előmelegített sütőben kb. 170 °C-on készre sütjük.
  2. Köret elkészítése

    • A burgonyapüré elkészítéséhez a vizet felforraljuk és sózzuk.
    • A tűzról levéve hozzáadjuk a szükséges mennyiségű tejet, majd a KNORR Burgonyapelyhet.
    • Jól elkeverjük és 1-2 percig állni hagyjuk.
    • Hozzáadjuk a RAMA Culinesse Profin lepirított finomra vágott vöröshagymát és újhagymát.
    • Legvégül jól elkeverjük, de már nem habosítjuk a pürét.
  3. Mártás elkészítése

    • Az allergénmentes KNORR Barnamártás alapot elkeverjük a megfelelő mennyíségű vízzel és felforraljuk.
  4. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor a sült oldalas darabokat a hagymás püré mellé tesszük es leöntjük a mártással.
    • A hús sütési ideje függ a használt sütő tulajdonságaitól.