Sült halfilé salátával, cézár öntettel (felnőtt)
Íme egy variáció arra, hogyan készítsük el finoman a halat. A recept ötlete Szikora Pétertől az Unilever Food solutions közétkeztetésért felelős séfjétől származik.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Sült halfilé salátával, cézár öntettel (felnőtt)
−
+
€0.0
Saláta elkészítése
vegyes saláták**
/kg
0.8 kg
0%
kaliforniai paprika, szines**
/kg
0.38 kg
0%
retek, hónapos**
/kg
0.38 kg
0%
paradicsom**
/kg
0.38 kg
0%
Hal elkészítése
tengeri halfilé
/kg
1.0 kg
0%
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz
/l
0.05 l
0%
KNORR Fűszerkeverék halakhoz
/g
24.0 g
0%
Tálalás és tipp
/
Saláta elkészítése
-
vegyes saláták** 0.8 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.38 kg
-
retek, hónapos** 0.38 kg
-
paradicsom** 0.38 kg
Hal elkészítése
-
tengeri halfilé 1.0 kg
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.05 l
-
KNORR Fűszerkeverék halakhoz 24.0 g
Tálalás és tipp
Elkészítés
-
Saláta elkészítése
- A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk.
- A darabolt zöldségeket összeforgatjuk a vágott vagy tépett salátalevelekkel.
-
Hal elkészítése
- A darabolt halfiléket fűszerezzük KNORR Hal fűszerkeverékkel.
- Ahalszeleteket RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
- A szeletek tetejét is lefújjuk, majd 200°C-ra előmelegített légkeveréses sütőben kb. 7-8 perc alatt megsütjük.
-
Tálalás és tipp
- A salátát tányérra halmozzuk és mellé tálaljuk a halszeleteket.
- A HELLMANN'S Cézár öntetet külön kínáljuk hozzá.
- A saláta elkészítésekor használjunk lehetőség szerint idényzöldségeket.