Menu

Hozzávalók

+

Saláta elkészítése

  • vegyes saláták** 0.8 kg
  • kaliforniai paprika, szines** 0.38 kg
  • retek, hónapos** 0.38 kg
  • paradicsom** 0.38 kg

Hal elkészítése

  • tengeri halfilé 1.0 kg
  • növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.05 l
  • KNORR Fűszerkeverék halakhoz 24.0 g

Tálalás és tipp


Íme egy variáció arra, hogyan készítsük el finoman a halat. A recept ötlete Szikora Pétertől az Unilever Food solutions közétkeztetésért felelős séfjétől származik.

...

Elkészítés

  1. Saláta elkészítése

    • A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk.
    • A darabolt zöldségeket összeforgatjuk a vágott vagy tépett salátalevelekkel.
  2. Hal elkészítése

    • A darabolt halfiléket fűszerezzük KNORR Hal fűszerkeverékkel.
    • Ahalszeleteket RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
    • A szeletek tetejét is lefújjuk, majd 200°C-ra előmelegített légkeveréses sütőben kb. 7-8 perc alatt megsütjük.
  3. Tálalás és tipp

    • A salátát tányérra halmozzuk és mellé tálaljuk a halszeleteket.
    • A HELLMANN'S Cézár öntetet külön kínáljuk hozzá.
    • A saláta elkészítésekor használjunk lehetőség szerint idényzöldségeket.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü