Sült halfilé salátával, cézár öntettel (7-10 éves korcsoport)
Íme egy variáció arra, hogyan készítsük el finoman a halat. A recept ötlete Szikora Pétertől az Unilever Food solutions közétkeztetésért felelős séfjétől származik.

Hozzávalók
Saláta elkészítése
-
vegyes saláták** 0.68 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.35 kg
-
retek, hónapos** 0.35 kg
-
paradicsom** 0.35 kg
Hal elkészítése
-
tengeri halfilé** 0.8 kg
-
RAMA Combi Profi növényi olaj tartalmú sütőzsiradék** 0.04 l
Tálalás és tipp
Elkészítés
-
Saláta elkészítése
- A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk.
- A darabolt zöldségeket összeforgatjuk a vágott vagy tépett salátalevelekkel.
-
Hal elkészítése
- A darabolt halfiléket fűszerezzük KNORR Hal fűszerkeverékkel.
- Ahalszeleteket RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
- A szeletek tetejét is lefújjuk, majd 200°C-ra előmelegített légkeveréses sütőben kb. 7-8 perc alatt megsütjük.
-
Tálalás és tipp
- A salátát tányérra halmozzuk és mellé tálaljuk a halszeleteket.
- A HELLMANN'S Cézár öntetet külön kínáljuk hozzá.
- A saláta elkészítésekor használjunk lehetőség szerint idényzöldségeket.