+

Saláta elkészítése

  • vegyes saláták** 0.68 kg
  • kaliforniai paprika, szines** 0.35 kg
  • retek, hónapos** 0.35 kg
  • paradicsom** 0.35 kg

Hal elkészítése

Tálalás és tipp

  1. Saláta elkészítése

    • A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk.
    • A darabolt zöldségeket összeforgatjuk a vágott vagy tépett salátalevelekkel.
  2. Hal elkészítése

    • A darabolt halfiléket fűszerezzük KNORR Hal fűszerkeverékkel.
    • Ahalszeleteket RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
    • A szeletek tetejét is lefújjuk, majd 200°C-ra előmelegített légkeveréses sütőben kb. 7-8 perc alatt megsütjük.
  3. Tálalás és tipp

    • A salátát tányérra halmozzuk és mellé tálaljuk a halszeleteket.
    • A HELLMANN'S Cézár öntetet külön kínáljuk hozzá.
    • A saláta elkészítésekor használjunk lehetőség szerint idényzöldségeket.