Sült csirkecombok tésztával és színes paprika raguval (felnőtt)
A mediterrán ízeket rejtő színes paprika ragu és farfalle kiváló kiegészítője a hagyományos sült csirkecombnak. Könnyen és gyorsan elkészíthető étel amely minden menza kedvence lesz! A receptet készítette Szikora Péter
az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Sült csirkecombok tésztával és színes paprika raguval (felnőtt)
−
+
€4.18
Köret elkészítése
só
/g
2.0 g
0%
Hús elkészítése
csirkecomb**
/kg
1.5 kg
0%
KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék 1kg
/g
16.0 g
0%
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz
/l
0.07 l
0%
Tálalás és tipp
petrezselyemzöld
/kg
0.02 kg
0%
KNORR Színes paprikaragu paradicsommal 2,6 kg
/kg
0.7 kg
0%
/
Köret elkészítése
-
só 2.0 g
Hús elkészítése
-
csirkecomb** 1.5 kg
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.07 l
Tálalás és tipp
-
petrezselyemzöld 0.02 kg
Elkészítés
-
Köret elkészítése
- A KNORR Collezione Italiana Farfalle tésztát sóval ízesített vízben kifőzzük.
-
Hús elkészítése
- A csirkecombokat megtisztítjuk és megmossuk.
- Fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
- A combokat rátesszük egy sütőtepsire melyet vékonyan befújtunk RAMA Combi profi sütőzsiradékkal.
- A húsok tetejét is befújjuk, majd sütőben 160°C-on kb. 35 perc alatt megsütjük.
-
Tálalás és tipp
- A tésztát a csirkecombokkal együtt tálaljuk úgy, hogy felmelegített KNORR Collezione Italiana Színes paprika ragut adunk hozzá.
- Az elkészült ételt szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel.
- A húsok sütési ideje a sütők függvényében változhat.