Hozzávalók

+

Köret elkészítése

Hús elkészítése

  • csirkecomb** 1.3 kg
  • KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék 1kg 13.0 g
  • növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.06 l

Tálalás és tipp


A mediterrán ízeket rejtő színes paprika ragu és farfalle kiváló kiegészítője a hagyományos sült csirkecombnak. Könnyen és gyorsan elkészíthető étel amely minden menza kedvence lesz! A receptet készítette Szikora Péter
az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Köret elkészítése

    • A KNORR Collezione Italiana Farfalle tésztát sóval ízesített vízben kifőzzük.
  2. Hús elkészítése

    • A csirkecombokat megtisztítjuk és megmossuk.
    • Fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
    • A combokat rátesszük egy sütőtepsire melyet vékonyan befújtunk RAMA Combi profi sütőzsiradékkal.
    • A húsok tetejét is befújjuk, majd sütőben 160°C-on kb. 35 perc alatt megsütjük.
  3. Tálalás és tipp

    • A tésztát a csirkecombokkal együtt tálaljuk úgy, hogy felmelegített KNORR Collezione Italiana Színes paprika ragut adunk hozzá.
    • Az elkészült ételt szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel.
    • A húsok sütési ideje a sütők függvényében változhat.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü