1. Köret elkészítése

    • A KNORR Collezione Italiana Farfalle tésztát sóval ízesített vízben kifőzzük.
  2. Hús elkészítése

    • A csirkecombokat megtisztítjuk és megmossuk.
    • Fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
    • A combokat rátesszük egy sütőtepsire melyet vékonyan befújtunk RAMA Combi profi sütőzsiradékkal.
    • A húsok tetejét is befújjuk, majd sütőben 160°C-on kb. 35 perc alatt megsütjük.
  3. Tálalás és tipp

    • A tésztát a csirkecombokkal együtt tálaljuk úgy, hogy felmelegített KNORR Collezione Italiana Színes paprika ragut adunk hozzá.
    • Az elkészült ételt szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel.
    • A húsok sütési ideje a sütők függvényében változhat.