Hozzávalók
Step 1
-
csirkecomb** 1.3 kg
-
burgonya** 1.2 kg
-
brokkoli** 0.5 kg
-
karfiol** 0.5 kg
-
sárgarépa 0.5 kg
-
napraforgóolaj** 0.08 l
-
KNORR Köretek és Zöldségek pác és fűszerkeverék** 16.0 g
Elkészítés
-
Step 1
A burgonyát megmossuk, majd héjában megfőzzük.Meghámozzuk és karikára vágjuk.Az előfőzött, és darabolt többi zöldséget a karikázott burgonyával együtt olajjal kikent tepsibe tesszük.Fűszerezzük KNORR Köretek és Zöldségek pác és fűszerkeverékkel majd sütőben kb. 10-15 percig 180°C-on megsütjük.A csirkecombokat megtisztítjuk, daraboljuk majd befűszerezzük KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverékkel.Kevés olajjal bekenve sütőben megsütjük.A sült zöldségeket a csirkecombokkal együtt tálaljuk úgy, hogy felmelegített KNORR Collezione Italiana Színes paprika ragut adunk hozzá.TIPP:A sült zöldségek elkészítésekor használjunk lehetőség szerint idényzöldségeket is.