Sült csirkecombok tepsiben sült zöldségekkel és peperonata raguval (felnőtt)
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Sült csirkecombok tepsiben sült zöldségekkel és peperonata raguval (felnőtt)
−
+
€550.0
Step 1
csirkecomb**
/kg
1.3 kg
0%
burgonya**
/kg
1.2 kg
0%
brokkoli**
/kg
0.5 kg
0%
karfiol**
/kg
0.5 kg
0%
sárgarépa
/kg
0.5 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.08 l
0%
KNORR Színes paprikaragu paradicsommal 2,6 kg
/kg
0.6 kg
0%
KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék 1kg
/g
16.0 g
0%
KNORR Köretek és Zöldségek pác és fűszerkeverék**
/g
16.0 g
0%
/
Step 1
-
csirkecomb** 1.3 kg
-
burgonya** 1.2 kg
-
brokkoli** 0.5 kg
-
karfiol** 0.5 kg
-
sárgarépa 0.5 kg
-
napraforgóolaj** 0.08 l
-
KNORR Köretek és Zöldségek pác és fűszerkeverék** 16.0 g
Elkészítés
-
Step 1
A burgonyát megmossuk, majd héjában megfőzzük.
Meghámozzuk és karikára vágjuk.
Az előfőzött, és darabolt többi zöldséget a karikázott burgonyával együtt olajjal kikent tepsibe tesszük.
Fűszerezzük KNORR Köretek és Zöldségek pác és fűszerkeverékkel majd sütőben kb. 10-15 percig 180°C-on megsütjük.
A csirkecombokat megtisztítjuk, daraboljuk majd befűszerezzük KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverékkel.
Kevés olajjal bekenve sütőben megsütjük.
A sült zöldségeket a csirkecombokkal együtt tálaljuk úgy, hogy felmelegített KNORR Collezione Italiana Színes paprika ragut adunk hozzá.
TIPP:
A sült zöldségek elkészítésekor használjunk lehetőség szerint idényzöldségeket is.