Menu

Hozzávalók

+

Hús elkészítése

Saláta elkészítése


A friss saláták szinesebbé, változatosabbá teszik az ételeket. Ha hússal kombináljuk biztos a siker a fogyasztók körében! A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelés séfje.

...

Elkészítés

  1. Hús elkészítése

    • A csirkecombokat megmossuk és kifilézzük, úgy, hogy a bőrét a húson hagyjuk.
    • A húsukat befűszerezzük KNORR Grill pác és fűszerkeverékkel.
    • Alufóliából akkora darabokat tépünk amekkorába fel tudjuk tekerni a combfilét.
    • Az alufóliát vékonyan megkenjük RAMA Culinesse profival és ráhelyezzük a húst.
    • Henger alakúra feltekerjük, úgy hogy csak kívül legyen fólia.
    • A végeket szorosan lezárjuk.
    • A tekercseket előmelegített sütőben 170°C-on kb 15 perc alatt megsütjük.
  2. Saláta elkészítése

    • A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk.
    • A joghurtot összekeverjük a GLOBUS Majonézzel.
    • A darabolt zöldségeket és az aprított petrezselyemzöldet összeforgatjuk a vágott vagy tépett salátalevelekkelvalamint azelkészített öntettel.
  3. Tálalás és tipp

    • A húsokat kibontjuk a fóliából és karikára vágjuk.
    • A salátát tányérra halmozzuk és rátesszük a húsokat, szépen egymás mellé.
    • A saláta elkészítéséhezhasználhatunk más idényzöldségeket is.
    • Öntetként használhatunk kész HELLMANN'S dresszingeket is.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü