+

Hús elkészítése

Saláta elkészítése

  • vegyes saláták** 1.13 kg
  • paradicsom** 0.31 kg
  • sárgarépa** 0.29 kg
  • póréhagyma** 0.21 kg
  • retek, hónapos** 0.08 kg
  • joghurt, natúr** 0.4 l
  • GLOBUS Majonéz 4,825 kg 0.35 kg
  • petrezselyemzöld** 0.03 kg
  1. Hús elkészítése

    • A csirkecombokat megmossuk és kifilézzük, úgy, hogy a bőrét a húson hagyjuk.
    • A húsukat befűszerezzük KNORR Grill pác és fűszerkeverékkel.
    • Alufóliából akkora darabokat tépünk amekkorába fel tudjuk tekerni a combfilét.
    • Az alufóliát vékonyan megkenjük RAMA Culinesse profival és ráhelyezzük a húst.
    • Henger alakúra feltekerjük, úgy hogy csak kívül legyen fólia.
    • A végeket szorosan lezárjuk.
    • A tekercseket előmelegített sütőben 170°C-on kb 15 perc alatt megsütjük.
  2. Saláta elkészítése

    • A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk.
    • A joghurtot összekeverjük a GLOBUS Majonézzel.
    • A darabolt zöldségeket és az aprított petrezselyemzöldet összeforgatjuk a vágott vagy tépett salátalevelekkelvalamint azelkészített öntettel.
  3. Tálalás és tipp

    • A húsokat kibontjuk a fóliából és karikára vágjuk.
    • A salátát tányérra halmozzuk és rátesszük a húsokat, szépen egymás mellé.
    • A saláta elkészítéséhezhasználhatunk más idényzöldségeket is.
    • Öntetként használhatunk kész HELLMANN'S dresszingeket is.