Hozzávalók
Hús elkészítése
-
csirkecomb** 1.73 kg
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
Saláta elkészítése
-
vegyes saláták** 0.94 kg
-
paradicsom** 0.21 kg
-
sárgarépa 0.2 kg
-
póréhagyma** 0.01 kg
-
retek, hónapos** 0.05 kg
-
joghurt, natúr** 0.3 l
-
petrezselyemzöld 0.02 kg
Elkészítés
-
Hús elkészítése
- A csirkecombokat megmossuk és kifilézzük, úgy, hogy a bőrét a húson hagyjuk.
- A húsukat befűszerezzük KNORR Grill pác és fűszerkeverékkel.
- Alufóliából akkora darabokat tépünk amekkorába fel tudjuk tekerni a combfilét.
- Az alufóliát vékonyan megkenjük RAMA Culinesse profival és ráhelyezzük a húst.
- Henger alakúra feltekerjük, úgy hogy csak kívül legyen fólia.
- A végeket szorosan lezárjuk.
- A tekercseket előmelegített sütőben 170°C-on kb 15 perc alatt megsütjük.
-
Saláta elkészítése
- A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk.
- A joghurtot összekeverjük a GLOBUS Majonézzel.
- A darabolt zöldségeket és az aprított petrezselyemzöldet összeforgatjuk a vágott vagy tépett salátalevelekkelvalamint azelkészített öntettel.
-
Tálalás és tipp
- A húsokat kibontjuk a fóliából és karikára vágjuk.
- A salátát tányérra halmozzuk és rátesszük a húsokat, szépen egymás mellé.
- A saláta elkészítéséhezhasználhatunk más idényzöldségeket is.
- Öntetként használhatunk kész HELLMANN'S dresszingeket is.