+

A csirkecomb elkészítése.

Ragu készítés.

Tálalás.

  • kifli (sós v. tejes)* 200 g
  • koktélparadicsom* 102 g
  1. A csirkecomb elkészítése.

    A kicsontozott és előkészített csirkecombokat befűszerezzük a KNORR Sültcsirke Fűszerkeverékkel. Előmelegített sütőben 150*C-on készre sütjük. A képződött zsiradékot tegyük félre.
  2. Ragu készítés.

    A csirkesütéséből megmaradt zsiradékot forrósítsuk fel. Pirítsunk benne finomra vágott hagymát, adjuk hozzá a gombát, a forrázott kockára vágott májat. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük majorannával, majd legvégül adjuk hozzá a zöldborsót. Jól forraljuk össze.
  3. Tálalás.

    Pirított kiflikarikákra halmozzuk a ragut, tállaljuk mellé a ropogós csirkecombot. Sült paradicsommal és levél zöldekkel tálaljuk.