+

A csirkecomb elkészítése.

Ragu készítés.

Tálalás.

  • kifli (sós v. tejes)* 200.0 g
  • koktélparadicsom* 102.0 g
  1. A csirkecomb elkészítése.

    A kicsontozott és előkészített csirkecombokat befűszerezzük a KNORR Sültcsirke Fűszerkeverékkel.Előmelegített sütőben 150*C-on készre sütjük.A képződött zsiradékot tegyük félre.
  2. Ragu készítés.

    A csirkesütéséből megmaradt zsiradékot forrósítsuk fel.Pirítsunk benne finomra vágott hagymát, adjuk hozzá a gombát, a forrázott kockára vágott májat.Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük majorannával, majd legvégül adjuk hozzá a zöldborsót.Jól forraljuk össze.
  3. Tálalás.

    Pirított kiflikarikákra halmozzuk a ragut, tállaljuk mellé a ropogós csirkecombot.Sült paradicsommal és levél zöldekkel tálaljuk.