Menu

Hozzávalók

+

A csirkecomb elkészítése.

Ragu készítés.

Tálalás.

  • kifli (sós v. tejes)* 200.0 g
  • koktélparadicsom* 102.0 g

Elkészítés

  1. A csirkecomb elkészítése.

    A kicsontozott és előkészített csirkecombokat befűszerezzük a KNORR Sültcsirke Fűszerkeverékkel.
    Előmelegített sütőben 150*C-on készre sütjük.
    A képződött zsiradékot tegyük félre.
  2. Ragu készítés.

    A csirkesütéséből megmaradt zsiradékot forrósítsuk fel.
    Pirítsunk benne finomra vágott hagymát, adjuk hozzá a gombát, a forrázott kockára vágott májat.
    Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük majorannával, majd legvégül adjuk hozzá a zöldborsót.
    Jól forraljuk össze.
  3. Tálalás.

    Pirított kiflikarikákra halmozzuk a ragut, tállaljuk mellé a ropogós csirkecombot.
    Sült paradicsommal és levél zöldekkel tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü