Sült csirkecomb filé Gödöllői raguval
Gyerekkorom egyik kedvenc ételét készítettem el, igaz kicsit másképp mint nagymamám.

Hozzávalók
A csirkecomb elkészítése.
-
csirkecomb** 2666.7 g
Ragu készítés.
-
mogyoróhagyma* 55.6 g
-
gomba, csiperke** 300 g
-
csirkemáj** 222.2 g
-
zöldborsó** 400 g
Tálalás.
-
kifli (sós v. tejes)* 200 g
-
koktélparadicsom* 102 g
Elkészítés
-
A csirkecomb elkészítése.
A kicsontozott és előkészített csirkecombokat befűszerezzük a KNORR Sültcsirke Fűszerkeverékkel. Előmelegített sütőben 150*C-on készre sütjük. A képződött zsiradékot tegyük félre. -
Ragu készítés.
A csirkesütéséből megmaradt zsiradékot forrósítsuk fel. Pirítsunk benne finomra vágott hagymát, adjuk hozzá a gombát, a forrázott kockára vágott májat. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük majorannával, majd legvégül adjuk hozzá a zöldborsót. Jól forraljuk össze. -
Tálalás.
Pirított kiflikarikákra halmozzuk a ragut, tállaljuk mellé a ropogós csirkecombot. Sült paradicsommal és levél zöldekkel tálaljuk.