Sült csirkecomb filé Gödöllői raguval
Gyerekkorom egyik kedvenc ételét készítettem el, igaz kicsit másképp mint nagymamám.

Hozzávalók
Sült csirkecomb filé Gödöllői raguval
−
+
€0.0
A csirkecomb elkészítése.
csirkecomb**
/g
2666.7 g
0%
Ragu készítés.
mogyoróhagyma*
/g
55.6 g
0%
gomba, csiperke**
/g
300.0 g
0%
csirkemáj**
/g
222.2 g
0%
zöldborsó**
/g
400.0 g
0%
Tálalás.
kifli (sós v. tejes)*
/g
200.0 g
0%
koktélparadicsom*
/g
102.0 g
0%
/
A csirkecomb elkészítése.
-
csirkecomb** 2666.7 g
Ragu készítés.
-
mogyoróhagyma* 55.6 g
-
gomba, csiperke** 300.0 g
-
csirkemáj** 222.2 g
-
zöldborsó** 400.0 g
Tálalás.
-
kifli (sós v. tejes)* 200.0 g
-
koktélparadicsom* 102.0 g
Elkészítés
-
A csirkecomb elkészítése.
A kicsontozott és előkészített csirkecombokat befűszerezzük a KNORR Sültcsirke Fűszerkeverékkel.
Előmelegített sütőben 150*C-on készre sütjük.
A képződött zsiradékot tegyük félre. -
Ragu készítés.
A csirkesütéséből megmaradt zsiradékot forrósítsuk fel.
Pirítsunk benne finomra vágott hagymát, adjuk hozzá a gombát, a forrázott kockára vágott májat.
Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük majorannával, majd legvégül adjuk hozzá a zöldborsót.
Jól forraljuk össze.
-
Tálalás.
Pirított kiflikarikákra halmozzuk a ragut, tállaljuk mellé a ropogós csirkecombot.
Sült paradicsommal és levél zöldekkel tálaljuk.