1. Ragu elkészítése

    • A csirkemellet csíkokra vágjuk.
    • RAMA Culinesse profin lepirítjuk az aprított fokhagymát, majd a csirkemellet.
    • Fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
    • Rátesszük a kiolvasztott leveles spenótot és együtt pirítjuk.
    • Ha szükséges kevés vizet aláöntve készre főzzük.
  2. Köret elkészítése

    • A barna rizst kifőzzük, a tojást megfőzzük és meghámozzuk.
    • RAMA Culinesse profin lepirítjuk az apró kockára vágott szines kaliforniai paprikát és a zöldborsót melyeket fűszerezünk a KNORR Köretek és zöldségek pác és fűszerkeverék felével.
    • A lepirított zöldségeket összekeverjük a rizzsel, a lereszelt tojással és a petrezselyemzölddel.
    • Hozzákeverjük a maradék fűszerkeveréket.
  3. Tálalás és tipp

    • A spenótos csirkeragut forrón a köret mellé tálaljuk.
    • A rizsbe keverhetünk idényzöldségeket, sajtot is.
    • A ragut szaftosabbá tehetjük ha felöntjük kevés RAMA Cremefine profi főzőkrémmel.
+