Spárgás Bruscetta
Egy közkedvelt, olasz antipastit készítettem és tettem ínycsiklandóvá, egy tavaszi zöldséggel. Igyekeztem egyszerűen és kevés idő ráfordítással elkészíthető ételt kreálni.

Hozzávalók
Spárgás előkészítése.
-
spárga** 400 g
-
zöldspárga* 400 g
-
sajt, Mozarella* 500 g
-
Olivaolaj, extra szűz* 0.05 l
-
Hellmann's Passion Fruit vinaigrette** 0.1 l
Tálalás
-
Kenyér, francia* 1500 g
Elkészítés
-
Spárgás előkészítése.
- A megmosott, tisztított spárgát forrázuk le.
- Daraboljuk,locsoljuk meg HELLMAN'S Passion Fruit Vinaigrettel majd adjuk hozzá az apró kockákra vágott mozzarellát.
- Adjuk hozzá az olivaolajat a KNORR Primerba Bazsalikomot, fűszerezzük frissen őrölt borssal és sózzuk.
-
Tálalás
- Vágjunk ferde kenyérszeleteket, pirítsuk meg szárazon.
- Dörzsöljük be fokhagymagerezdekkel és halmozzuk rá a spárgáss, mozzarellás ragut.
- Dekoráljuk izgalmas formájú és színű levelekkel.