Spárgás Bruscetta
Egy közkedvelt, olasz antipastit készítettem és tettem ínycsiklandóvá, egy tavaszi zöldséggel. Igyekeztem egyszerűen és kevés idő ráfordítással elkészíthető ételt kreálni.

Hozzávalók
Spárgás Bruscetta
−
+
€0.0
Spárgás előkészítése.
spárga**
/g
400.0 g
0%
zöldspárga*
/g
400.0 g
0%
sajt, Mozarella*
/g
500.0 g
0%
Olivaolaj, extra szűz*
/l
0.05 l
0%
Tálalás
Kenyér, francia*
/g
1500.0 g
0%
/
Spárgás előkészítése.
-
spárga** 400.0 g
-
zöldspárga* 400.0 g
-
sajt, Mozarella* 500.0 g
-
Olivaolaj, extra szűz* 0.05 l
Tálalás
-
Kenyér, francia* 1500.0 g
Elkészítés
-
Spárgás előkészítése.
- A megmosott, tisztított spárgát forrázuk le.
- Daraboljuk,locsoljuk meg HELLMAN'S Citrusos Vinaigrettel majd adjuk hozzá az apró kockákra vágott mozzarellát.
- Adjuk hozzá az olivaolajat a KNORR Primerba Bazsalikomot, fűszerezzük őrölt borssal és sózzuk.
-
Tálalás
- Vágjunk ferde kenyérszeleteket, pirítsuk meg szárazon.
- Dörzsöljük be fokhagymagerezdekkel és halmozzuk rá a spárgáss, mozzarellás salátát.
- Dekoráljuk izgalmas formájú és színű levelekkel.