Spagetti csirkés-zöldséges mártással (felnőtt, sómentes alappal)
A mediterrán jellegű eételek, főleg ha az egy tésztaétel mindíg népszerűek lesznek! A csirke, a tészta és a sok zöldség kombinációja garantálja a kíváló ízélményt! A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Spagetti csirkés-zöldséges mártással (felnőtt, sómentes alappal)
−
+
€5446.55
Elkészítés
csirkemell**
/kg
1.0 kg
0%
wok mix zöldségkeverék (sárgarépa, héjas cukorborsó, bébikukorica, sárga sárgarépa)**
/kg
0.7 kg
0%
vöröshagyma
/kg
0.22 kg
0%
petrezselyemzöld
/kg
0.03 kg
0%
víz
/l
1.1 l
0%
só
/g
15.0 g
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.25 l
0%
KNORR Spárgakrémleves hozzáadott só nélkül 2 kg
/kg
0.14 kg
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.06 l
0%
/
Elkészítés
-
csirkemell** 1.0 kg
-
wok mix zöldségkeverék (sárgarépa, héjas cukorborsó, bébikukorica, sárga sárgarépa)** 0.7 kg
-
vöröshagyma 0.22 kg
-
petrezselyemzöld 0.03 kg
-
víz 1.1 l
-
só 15.0 g
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.25 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.06 l
Elkészítés
-
Elkészítés
- A megtisztított vöröshagymát félfőre vágjuk és lepirítjuk a forró RAMA Culinesse profin.
- A csirkemell filét is csíkozzuk majd együtt pirítjuk a hagymával és megsózzuk.
- Beletesszüka wok zöldségkeveréket és együtt fözzük tovább.
- A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Spárgakrémlevest elkeverjük a vízzel és ráöntjük a csirkére.
- Készre forraljuk a ragut, beletéve a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet.
- A külön kifőzött KNORRCollezione Italiana spagettitésztát összeforgatjuk a raguval, melyet vágott petrezselyemmel szórtunk meg.
-
Tálalás és tipp
- Tálaláskor az ételt megszórhatjuk reszelt sajttal is.
- Használhatunk másfajta KNORR tésztákat (farfalle, penne, fusili) is.
- Elkészíthetjük az ételt hús nélkül is, több zöldség hozzáadásával.
- Fűszerezésre használhatjuk a zöldfűszereket tartalmazó KNORR Primerba fűszercsaládot is.