A mediterrán jellegű eételek, főleg ha az egy tésztaétel mindíg népszerűek lesznek! A csirke, a tészta és a sok zöldség kombinációja garantálja a kíváló ízélményt! A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Elkészítés
-
csirkemell** 1.0 kg
-
wok mix zöldségkeverék (sárgarépa, héjas cukorborsó, bébikukorica, sárga sárgarépa)** 0.7 kg
-
vöröshagyma 0.22 kg
-
petrezselyemzöld 0.03 kg
-
víz 1.1 l
-
só 15.0 g
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.25 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.06 l
Elkészítés
-
Elkészítés
- A megtisztított vöröshagymát félfőre vágjuk és lepirítjuk a forró RAMA Culinesse profin.
- A csirkemell filét is csíkozzuk majd együtt pirítjuk a hagymával és megsózzuk.
- Beletesszüka wok zöldségkeveréket és együtt fözzük tovább.
- A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Spárgakrémlevest elkeverjük a vízzel és ráöntjük a csirkére.
- Készre forraljuk a ragut, beletéve a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet.
- A külön kifőzött KNORRCollezione Italiana spagettitésztát összeforgatjuk a raguval, melyet vágott petrezselyemmel szórtunk meg.
-
Tálalás és tipp
- Tálaláskor az ételt megszórhatjuk reszelt sajttal is.
- Használhatunk másfajta KNORR tésztákat (farfalle, penne, fusili) is.
- Elkészíthetjük az ételt hús nélkül is, több zöldség hozzáadásával.
- Fűszerezésre használhatjuk a zöldfűszereket tartalmazó KNORR Primerba fűszercsaládot is.