1. Elkészítés

    • A megtisztított vöröshagymát félfőre vágjuk és lepirítjuk a forró RAMA Culinesse profin.
    • A csirkemell filét is csíkozzuk majd együtt pirítjuk a hagymával és megsózzuk.
    • Beletesszüka wok zöldségkeveréket és együtt fözzük tovább.
    • A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Spárgakrémlevest elkeverjük a vízzel és ráöntjük a csirkére.
    • Készre forraljuk a ragut, beletéve a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet.
    • A külön kifőzött KNORRCollezione Italiana spagettitésztát összeforgatjuk a raguval, melyet vágott petrezselyemmel szórtunk meg.
  2. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor az ételt megszórhatjuk reszelt sajttal is.
    • Használhatunk másfajta KNORR tésztákat (farfalle, penne, fusili) is.
    • Elkészíthetjük az ételt hús nélkül is, több zöldség hozzáadásával.
    • Fűszerezésre használhatjuk a zöldfűszereket tartalmazó KNORR Primerba fűszercsaládot is.

+