Hozzávalók
Tészta készítés
-
tej 1,5 %** 3.0 l
-
Kókusztejpor** 300.0 g
-
tojás (extra osztályú) 24.0 darab
-
dió** 142.9 g
-
kristálycukor** 800.0 g
-
kakaópor** 150.0 g
-
CARTE d'OR Vanília ízű pudingpor - főzéssel 1,5 Kg 300.0 g
-
rum* 0.05 l
-
búzaliszt (főző, rétes) 240.0 g
Tálalás.
-
tejszín 30 % 0.2 l
Elkészítés
-
Tészta készítés
Elkészítjük a 3 féle piskótát. ( Kakaós, diós és sima)
Kókusztejpor felhasználásával készítünk vaníliás pudingot, amit még melegen felvert fehérjével lazítunk.
-
Tálalás.
Kerek formával kiszúrjuk a piskóta lapokat, majd rétegezzük a vanília pudinggal egy pohárban.
Tetejére teszünk Carte d'Or kakaó öntetet teszünk és tejszínhabbal dekoráljuk.