+

Tészta készítés

  • tej 1,5 %** 3.0 l
  • CARTE d'OR Vanília ízű pudingpor - főzéssel 1,5 Kg 300.0 g
  • KNORR Kókusztejpor** 300.0 g
  • tojás (extra osztályú) 24.0 darab
  • dió** 142.9 g
  • kristálycukor** 800.0 g
  • kakaópor** 150.0 g
  • rum* 0.05 l
  • búzaliszt (főző, rétes)** 240.0 g

Tálalás.

  1. Tészta készítés

    Elkészítjük a 3 féle piskótát. ( Kakaós, diós és sima)Kókusztejpor felhasználásával készítünk vaníliás pudingot, amit még melegen felvert fehérjével lazítunk.
  2. Tálalás.

    Kerek formával kiszúrjuk a piskóta lapokat, majd rétegezzük a vanília pudinggal egy pohárban.Tetejére teszünk Carte d'Or kakaó öntetet teszünk és tejszínhabbal dekoráljuk.