Somlói Galuska pohárban kókuszos vaníliakrémmel
Tegyük különlegesebbé desszertjeinket de ne csak formailag, hanem használjunk más, hozzájuk passzoló érdekes alapanyagokat is. Bennó László

Hozzávalók
Somlói Galuska pohárban kókuszos vaníliakrémmel
−
+
€0.0
Tészta készítés
tej 1,5 %**
/l
3.0 l
0%
Kókusztejpor**
/g
300.0 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
24.0 darab
0%
dió**
/g
142.9 g
0%
kristálycukor**
/g
800.0 g
0%
kakaópor**
/g
150.0 g
0%
CARTE d'OR Vanília ízű pudingpor - főzéssel 1,5 Kg
/g
300.0 g
0%
rum*
/l
0.05 l
0%
búzaliszt (főző, rétes)
/g
240.0 g
0%
Tálalás.
tejszín 30 %
/l
0.2 l
0%
/
Tészta készítés
-
tej 1,5 %** 3.0 l
-
Kókusztejpor** 300.0 g
-
tojás (extra osztályú) 24.0 darab
-
dió** 142.9 g
-
kristálycukor** 800.0 g
-
kakaópor** 150.0 g
-
CARTE d'OR Vanília ízű pudingpor - főzéssel 1,5 Kg 300.0 g
-
rum* 0.05 l
-
búzaliszt (főző, rétes) 240.0 g
Tálalás.
-
tejszín 30 % 0.2 l
Elkészítés
-
Tészta készítés
Elkészítjük a 3 féle piskótát. ( Kakaós, diós és sima)
Kókusztejpor felhasználásával készítünk vaníliás pudingot, amit még melegen felvert fehérjével lazítunk.
-
Tálalás.
Kerek formával kiszúrjuk a piskóta lapokat, majd rétegezzük a vanília pudinggal egy pohárban.
Tetejére teszünk Carte d'Or kakaó öntetet teszünk és tejszínhabbal dekoráljuk.