Hozzávalók

+

Ragu készítés.

  • napraforgóolaj** 0.1 l
  • csontozott marhalapocka* 1894.7 g
  • vöröshagyma 222.2 g
  • sárgarépa 200.0 g
  • sör* 1.0 l

Sűrítés.


Az őszi ételek készítésénél bort, vörösbort használnak. Ezzel az étellel szeretném bemutatni hogy más alkohol tartalmú italok is kiválóan illeszkednek az őszi vagy kifejezetten téli ételekhez. Ehhez jó választás egy kiváló marhahús és némi zöldség és máris egy ínycsiklandó ételt kapunk.

...

Elkészítés

  1. Ragu készítés.

    • A felhevített zsiradékban lepirítjuk a nagyobb kockákra vágott húst.
    • Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a cikkre vágott hagymát és felengedjük marha alaplével
    • Szakaszosan zsírjára pirítva folyamatosan sörrel felöntve puhára pároljuk.
    • Ha már majdnem puha hozzáadjuk félfőre vágott szeletelt répát.
  2. Sűrítés.

    • A kész ragut besűrítjük hideg vízzel elkevert KNORR Barnamártás alappal és kiforraljuk és apró kockákra vágott vajdarabkákkal dúsítjuk.
  3. Tálalás

    • Tálba tesszük a ragut,és külön sült rösti burgonyát adunk mellé köretnek.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü