Sörös marharagú, mini röstivel.
Az őszi ételek készítésénél bort, vörösbort használnak. Ezzel az étellel szeretném bemutatni hogy más alkohol tartalmú italok is kiválóan illeszkednek az őszi vagy kifejezetten téli ételekhez. Ehhez jó választás egy kiváló marhahús és némi zöldség és máris egy ínycsiklandó ételt kapunk.

Hozzávalók
Sörös marharagú, mini röstivel.
−
+
€3780.09
Ragu készítés.
napraforgóolaj**
/l
0.1 l
0%
csontozott marhalapocka*
/g
1894.7 g
0%
vöröshagyma
/g
222.2 g
0%
sárgarépa
/g
200.0 g
0%
sör*
/l
1.0 l
0%
Sűrítés.
/
Ragu készítés.
-
napraforgóolaj** 0.1 l
-
csontozott marhalapocka* 1894.7 g
-
vöröshagyma 222.2 g
-
sárgarépa 200.0 g
-
sör* 1.0 l
Sűrítés.
Elkészítés
-
Ragu készítés.
- A felhevített zsiradékban lepirítjuk a nagyobb kockáta vágott húst.
- Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a cikkre vágott hagymát és ízesítjük KNORR Prémium Folyékony Marha Alappal.
- Felengedjük vízzel, és szakaszosan zsírjára pirítva folyamatosan sörrel felöntve puhára pároljuk.
- Ha már majdnem puha hozzáadjuk félfőre vágott szeletelt répát.
-
Sűrítés.
- A kész ragut besűrítjük hideg vízzel elkevert KNORR Barnamártás alappal és kiforraljuk.
- Tálba tesszük és külön sült rösti burgonyát adunk mellé köretnek.