1. Hús elkészítése

    • A sertéshúsból szeleteket vágunk.
    • Befűszerezzük KNORR Grill pác és fűszerkeverékkel.
    • Rama Combi profival vékonyan bepermetezett sütőtepsire helyezzük a húsokat.
    • A húsok tetejét is befújva sütőben kb. 190°C fokon megsütjük.
  2. Mártás elkészítése

    • RAMA Culinesse Profin az aprított hagymát, majd a cikkekre vágott gombát lepirítjuk.
    • Megsózzuk és hozzáadjuk a pici kockákra vágott színes kaliforniai paprikákat és együtt pirítjuk.
    • A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Spárgakrémlevest elkeverjük vízzel és ráöntjük a zöldségekre.
    • A mártást kiforraljuk.
  3. Köret elkészítése

    • A burgonyapüré elkészítéséhez a vizet felforraljuk és sózzuk.
    • A tűzról levéve hozzáadjuk a szükséges mennyiségű tejet, majd a KNORR Burgonyapüré pelyhet.
    • Jól elkeverjük és 1-2 percig állni hagyjuk.
    • Legvégül alaposan elkeverjük a pürét, de nem habosítjuk.
    • A leforrázott zöldségkeveréket összeforgatjuk a KNORR vajas-finomfűszeres Aroma Mix-el és sütőben elkészítjük.
  4. Tálalás és tipp

    • A köreteket forrón tányérra helyezzük.
    • Mellétesszük a sült hússzeleteket amikre ráöntjük a mártást.
    • A mártás ízesítéséhez használhatjuk a KNORR Primerba fűszercsalád tagjait.
+