Sertésszelet gombás-paradicsomos-paprikás raguval és spatzlevel (7-10 éves korcsoport)
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Sertésszelet gombás-paradicsomos-paprikás raguval és spatzlevel (7-10 éves korcsoport)
−
+
€0.0
Sertésszelet gombás-paradicsomos-paprikás raguval és spatzlevel
sertéscomb, -karaj**
/kg
0.8 kg
0%
gomba, csiperke**
/kg
0.3 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.02 l
0%
petrezselyemzöld
/kg
0.01 kg
0%
KNORR Színes paprikaragu paradicsommal 2,6 kg
/kg
0.5 kg
0%
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz
/l
0.04 l
0%
KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék 1kg
/g
11.0 g
0%
/
Sertésszelet gombás-paradicsomos-paprikás raguval és spatzlevel
-
sertéscomb, -karaj** 0.8 kg
-
gomba, csiperke** 0.3 kg
-
napraforgóolaj** 0.02 l
-
petrezselyemzöld 0.01 kg
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.04 l
Elkészítés
-
Sertésszelet gombás-paradicsomos-paprikás raguval és spatzlevel
A KNORR Német tájjelegű galuskát (Spatzle) előírás szerint kifőzzük vízben, leszűrjük és leolajozzuk.
A gombát megmossuk, cikkekre vágjuk majd olajon lepirítjuk.
Összeforgatjuk a KNORR Collezione Italiana Színes paprikaraguval.
A sertéshúst szeleteljük, enyhén kiklopfoljuk és fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
A hússzeleteket RAMA Combi profival vékonyan befújt sütőtepsire tesszük és a húsok tetejét is bepermetezzük.
A hússzeleteket sütőben megsütjük.
Tálalás előtt a galuskát összeforgatjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, majda hússal valamint a raguval együtt forrón tálaljuk.
TIPP:
A paradicsomos paprikaragut gazdagíthatjuk más idényzöldségekkel is.
A galuska főzésénél mindig tartsuk be az előírt főzési időt!