+
  1. Sertésszelet gombás-paradicsomos-paprikás raguval és spatzlevel

    A KNORR Német tájjelegű galuskát (Spatzle) előírás szerint kifőzzük vízben, leszűrjük és leolajozzuk. A gombát megmossuk, cikkekre vágjuk majd olajon lepirítjuk. Összeforgatjuk a KNORR Collezione Italiana Színes paprikaraguval. A sertéshúst szeleteljük, enyhén kiklopfoljuk és fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel. A hússzeleteket RAMA Combi profival vékonyan befújt sütőtepsire tesszük és a húsok tetejét is bepermetezzük. A hússzeleteket sütőben megsütjük. Tálalás előtt a galuskát összeforgatjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, majda hússal valamint a raguval együtt forrón tálaljuk. TIPP: A paradicsomos paprikaragut gazdagíthatjuk más idényzöldségekkel is. A galuska főzésénél mindig tartsuk be az előírt főzési időt!
+