+
  1. Sertésszelet gombás-paradicsomos-paprikás raguval és spatzlevel

    A KNORR Német tájjelegű galuskát (Spatzle) előírás szerint kifőzzük vízben, leszűrjük és leolajozzuk.A gombát megmossuk, cikkekre vágjuk majd olajon lepirítjuk.Összeforgatjuk a KNORR Collezione Italiana Színes paprikaraguval.A sertéshúst szeleteljük, enyhén kiklopfoljuk és fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.A hússzeleteket RAMA Combi profival vékonyan befújt sütőtepsire tesszük és a húsok tetejét is bepermetezzük.A hússzeleteket sütőben megsütjük.Tálalás előtt a galuskát összeforgatjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, majda hússal valamint a raguval együtt forrón tálaljuk.TIPP:A paradicsomos paprikaragut gazdagíthatjuk más idényzöldségekkel is. A galuska főzésénél mindig tartsuk be az előírt főzési időt!