Menu

Hozzávalók

+

Hús elkészítése

Köret elkészítése


A töltött húsok mindíg nagy népszerűségnek őrvendenek a fogyasztók körében. Ebben a receptben egy finom májas tölteléket használunk ami nem okozhat csalódást. A receptet készítette Gyuricza Ákos dietetikus.

...

Elkészítés

  1. Hús elkészítése

    • A napraforgó olaj felén átfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát.
    • Rátesszük a megtisztított, vékony csíkokra vágott csirkemájat és erős tűzön megpirítjuk.
    • Ízesítjük KNORR Őrölt fekete borssal, KNORR Majorannával.
    • Hozzáadjuk a leturmixolt KNORR Collezione Italiana szines paprikaragut paradicsommal és az allergénmentesKNORR barnamártás alapot és gyengén megsózzuk.
    • A vékonyra kivert csont nélküli sertésbordákat megsózzuk, majd elosztjuk rajtuk a pirított májat és feltekerjük.
    • Hústűvel megtűzve tepsibe rakjuk, megkenjük a maradék olajjal, lefedjük és előmelegített sütőben készre sütjük.
    • Tálalás előtt a hústűket eltávolítjuk.
  2. Köret elkészítése

    • A barnarizst átválogatjuk, megmossuk és allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal ízesített vízben puhára főzzük.
    • A fagyasztott mexikói zöldségkeveréket enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és óvatosan összekeverjük az elkészített barnarizzsel.
  3. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor a húsokat átlósan félbevágjuk és a zöldséges barnarizsre tálaljuk.
    • A húsokat betekerhetjük alufóliába és úgy is megsüthetjük.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü