Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A közkedvelt és mindenki által ismert tojásleves egy új, nem megszokott formában jelenik meg.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Lisztet és a köménymagot a felhevített kacsa zsíron zsemleszínűre pirítjuk.
    • Felengedjük a megfelelő mennyiségű vízzel és a levesalappal ízesítjük. 
    • A savanykás íz elérése miatt adjuk hozzá a mustárt.
    • Közben két tojást felverünk és lassan a forrásban levő levesbe csurgatjuk, majd készre főzzük.
    • Külön elkészítjük a bevert tojásokat is.

  2. Leves tálalása

    • Tálalásnál a bevert tojásokra öntjük a kész levest és dekoráljuk petrezselyem olajjal.
    • Fokhagymával megkent zsírban pirított kenyérrel tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü