Hozzávalók
Főzelék elkészítése
-
sárgarépa 1500.0 g
-
kristálycukor** 60.0 g
-
olivaolaj 0.1 l
-
tejszín 30 % 0.3 l
-
vaj* 200.0 g
-
petrezselyemzöld 22.2 g
Húsgombóc elkészítése, tálalás.
-
csirkemell, darált 800.0 g
-
Sárga Curry Paszta 60.0 kg
-
KNORR Vagdaltalap* 120.0 g
Elkészítés
-
Főzelék elkészítése
A batonra vágott sárgarépát pirítsuk meg olívaolajon, adjunk hozzá hideg vajat sózzuk és cukrozzuk.
Szórjuk meg finomra vágott petrezselyemmel és engedjük fel vízzel, pároljuk félpuhára.
Hideg vízzel keverjük ki a Kukoricakeményítőt és sűrítsük be a főzeléket, dúsítsuk tejszínnel és forraljuk ki. -
Húsgombóc elkészítése, tálalás.
Keverjük össze a Vagdaltalapot a darált csirkemellel és a vízzel.
Ízesítsük a Sárga Curry pasztával és hagyjuk állni.
Formázzunk gombócokat és bő forró zsiradékban süssük ki.
Csepegtessük le és tálaljuk az elkészített főzelékkel.