Menu

Hozzávalók

+

Főzelék elkészítése

Húsgombóc elkészítése, tálalás.

  • csirkemell, darált 800.0 g
  • Sárga Curry Paszta 60.0 kg
  • KNORR Vagdaltalap* 120.0 g

Egy könnyű tavaszi, zsenge főzelék, egy karakteres fűszerezésű szárnyasgombóccal. Várszegi Zsolt.

...

Elkészítés

  1. Főzelék elkészítése

    A batonra vágott sárgarépát pirítsuk meg olívaolajon, adjunk hozzá hideg vajat sózzuk és cukrozzuk.
    Szórjuk meg finomra vágott petrezselyemmel és engedjük fel vízzel, pároljuk félpuhára.
    Hideg vízzel keverjük ki a Kukoricakeményítőt és sűrítsük be a főzeléket, dúsítsuk tejszínnel és forraljuk ki.
  2. Húsgombóc elkészítése, tálalás.

    Keverjük össze a Vagdaltalapot a darált csirkemellel és a vízzel.
    Ízesítsük a Sárga Curry pasztával és hagyjuk állni.
    Formázzunk gombócokat és bő forró zsiradékban süssük ki.
    Csepegtessük le és tálaljuk az elkészített főzelékkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü