+

Főzelék elkészítése

  • sárgarépa** 1500.0 g
  • kristálycukor** 60.0 g
  • petrezselyemzöld** 22.2 g
  • RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.1 l
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.2 l
  • KNORR MAIZENA Kukoricakeményítő 2,5 kg 80.0 g

Húsgombóc elkészítése, tálalás.

  1. Főzelék elkészítése

    A batonra vágott sárgarépát pirítsuk meg RAMA Culinesse Profin, sózzuk és cukrozzuk.Szórjuk meg finomra vágott petrezselyemmel és engedjük fel vízzel, főzzük félpuhára.Hideg vízzel keverjük ki a Kukoricakeményítőt és sűrítsük be a főzeléket, dúsítsuk RAMA Cremefine Profi Habkészítménnyel és forraljuk ki.
  2. Húsgombóc elkészítése, tálalás.

    Keverjük össze a Vagdaltalapot a darált csirkemellel és a vízzel.Ízesítsük a Sárga Curry pasztával és hagyjuk állni.Formázzunk gombócokat és bő forró zsiradékban süssük ki.Csepegtessük le és tálaljuk az elkészített főzelékkel.