+

Hús előkészítése, elkészítése.

Krém készítés.

  • sütőtök** 1500 g
  • koriander** 23.5 g

Köret készítése.

Tálalás.

  • póréhagyma** 235.3 g
  • cukkini** 285.7 g
  • sárgarépa** 200 g
  1. Hús előkészítése, elkészítése.

    Jércemell filéket előkészítjük, majd széleit előpirítjuk és sárga curry-vel fűszerezzük.
    Sous-vide kádban elkészítjük.
  2. Krém készítés.

    Sütőtököt sütőben megsütjük, majd húsa felhasználásával thermomixer segítségével lágy állagú krémet készítünk, amihez a végén egy kevés friss koriandert adunk.
  3. Köret készítése.

    Burgonya tortához a burgonyát, tisztítás után szeleteljük. Hasonlóképpen a céklát is előkészítjük.
    A RAMA Főzőkrémet az egész tojást, őrölt parmezánt és kakukkfüvet összekeverjük.
    Hozzákeverjük a szeletelt burgonyát és egy 1/1 GN be félig tesszük.
    A szeletelt céklát végigrakjuk a burgonya felszínére, majd a maradék tejszínes burgonyát a tetejére tesszük.
    Sütőben készre sütjük.
  4. Tálalás.

    Sütőtök krémet kanál segítségével ívesen a tányérra kenjük.
    A krémbe helyezzük a jércemell hengereket. Mellé helyezzük a céklás burgonya tortát és a szalag zöldséget.
+