Sajt saláta, szőlő lekvárral és diós roppanóssal
Üde, pikáns és fűszeres előétel. Harmónikus összhangban a sajtok ízkavalkádjában, egy kellemes diós roppanóssal. Bennó László

Hozzávalók
Előkészítés.
-
szőlő* 625.0 g
-
méz** 150.0 g
Elkészítés, tálalás
-
Kecske sajt* 300.0 g
-
sajt, Camembert* 100.0 g
-
sajt, Feta* 100.0 g
Elkészítés
-
Előkészítés.
Készítsünkegy diós linzer tésztát, amit saját ízlésünknek megfelelően formázzunk.
A rosé szőlő szemeket kimagozzuk, majd kevés rosé szőlőlé, kakukkfű és méz hozzáadásával összeforraljuk.
Maizena használatával beállítjuk a sűrüségét. -
Elkészítés, tálalás
Kézműves sajtválogatást apró kockákra vágjuk majd a Fokhagymás-chili szósszal ízesítjük.
Szőlő lekvárral díszítjük tányérunkat, majd kerek formába helyezzük a pácolt sajtokat.
Tányérra helyezzük a sajtok mellé adiós tésztát.