Hozzávalók

+

Előkészítés.

Elkészítés, tálalás


Üde, pikáns és fűszeres előétel. Harmónikus összhangban a sajtok ízkavalkádjában, egy kellemes diós roppanóssal. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Előkészítés.

    Készítsünkegy diós linzer tésztát, amit saját ízlésünknek megfelelően formázzunk.
    A rosé szőlő szemeket kimagozzuk, majd kevés rosé szőlőlé, kakukkfű és méz hozzáadásával összeforraljuk.
    Maizena használatával beállítjuk a sűrüségét.
  2. Elkészítés, tálalás

    Kézműves sajtválogatást apró kockákra vágjuk majd a Fokhagymás-chili szósszal ízesítjük.
    Szőlő lekvárral díszítjük tányérunkat, majd kerek formába helyezzük a pácolt sajtokat.
    Tányérra helyezzük a sajtok mellé adiós tésztát.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü