+

Rizottó elkészítése

  • vad rizs mix (hosszúszemú fehér rizs (80%), vad rizs (20%))** 700 g
  • vöröshagyma** 222.2 g
  • olivaolaj** 0.1 l

Mártás elkészítése.

  1. Rizottó elkészítése

    Finomra vágott vöröshagymát olivaolajon megpirítjuk, rátesszük a rizst, sózzuk borsozzuk és folyamatosan alaplével felengedve háromnegyedig megfőzzük.
  2. Mártás elkészítése.

    Zsiradékon felolvasztjuk a kecskesajtot, felengedjük RAMA Habkészítménnyel, ízesítjük KNORR Folyékony szárnyasalappal.
    Ha szükséges vízzel beállítjuk a sűrűségét, sózzuk borsozzuk.
  3. Tálalás.

    A kész ízesített rizottót tányérra rendezzük, mellé tesszük a roston sült vargányát és sajtmártással leöntve tálaljuk.
+