Menu

Hozzávalók

+

Rizottó elkészítése

Mártás elkészítése.

Tálalás.

  • Vargánya 300.0 g

Egy egyszerű rizottó, erdei gombával izgalmas fűszerezéssel, amihez kecskesajtból készített mártást kínálunk. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. Rizottó elkészítése

    Finomra vágott vöröshagymát olivaolajon megpirítjuk, rátesszük a rizst, sózzuk borsozzuk és folyamatosan alaplével felengedve háromnegyedig megfőzzük.
  2. Mártás elkészítése.

    Zsiradékon felolvasztjuk a kecskesajtot, felengedjük tejszínnel, ízesítjük KNORR Folyékony szárnyasalappal.
    Ha szükséges vízzel beállítjuk a sűrűségét, sózzuk borsozzuk.
  3. Tálalás.

    A kész ízesített rizottót tányérra rendezzük, mellé tesszük a roston sült vargányát és sajtmártással leöntve tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü