Rozmaringos-gombás rizottó, kecskesajt mártással
Egy egyszerű rizottó, erdei gombával izgalmas fűszerezéssel, amihez kecskesajtból készített mártást kínálunk. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Rozmaringos-gombás rizottó, kecskesajt mártással
−
+
€199.98
Rizottó elkészítése
vöröshagyma
/g
222.2 g
0%
olivaolaj
/l
0.1 l
0%
Mártás elkészítése.
tejszín 30 %
/l
0.5 l
0%
Kecske sajt*
/g
400.0 g
0%
KNORR Folyékony Koncentrált Szárnyas Alap 1L
/g
80.0 g
0%
Tálalás.
Vargánya
/g
300.0 g
0%
/
Rizottó elkészítése
-
vöröshagyma 222.2 g
-
olivaolaj 0.1 l
Mártás elkészítése.
-
tejszín 30 % 0.5 l
-
Kecske sajt* 400.0 g
Tálalás.
-
Vargánya 300.0 g
Elkészítés
-
Rizottó elkészítése
Finomra vágott vöröshagymát olivaolajon megpirítjuk, rátesszük a rizst, sózzuk borsozzuk és folyamatosan alaplével felengedve háromnegyedig megfőzzük. -
Mártás elkészítése.
Zsiradékon felolvasztjuk a kecskesajtot, felengedjük tejszínnel, ízesítjük KNORR Folyékony szárnyasalappal.
Ha szükséges vízzel beállítjuk a sűrűségét, sózzuk borsozzuk. -
Tálalás.
A kész ízesített rizottót tányérra rendezzük, mellé tesszük a roston sült vargányát és sajtmártással leöntve tálaljuk.