Menu

Hozzávalók

+

Rizottó elkészítése

Mártás elkészítése.

  • tejszín 30 % 0.5 l
  • Kecske sajt* 400.0 g

Egy egyszerű rizottó, erdei gombával izgalmas fűszerezéssel, amihez kecskesajtból készített mártást kínálunk. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. Rizottó elkészítése

    • Finomra vágott vöröshagymát olíva olajon megpirítjuk, rátesszük a rizst, sózzuk borsozzuk és folyamatosan alaplével felengedve háromnegyedig megfőzzük.
  2. Mártás elkészítése.

    • Zsiradékon felolvasztjuk a kecskesajtot, felengedjük tejszínnel.
    • Ha szükséges vízzel beállítjuk a sűrűségét, sózzuk borsozzuk.
  3. Tálalás.

    • A kész ízesített rizottót tányérra rendezzük, mellé tesszük a roston sült vargányát és sajtmártással leöntve tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü