Rozé borjúérmék szőlőraguval, kertifűszeres burgonyapürével
Az ősz sláger gyümölcse a szőlő. Most egy zsenge borjúétel mártásának kiegészítőjeként mutatkozik meg. Ínycsiklandóbbá tehetjük még különféle zöldfűszerekkel is.

Hozzávalók
A hús elkészítése
-
borjú vesepecsenye* 250 g
-
RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.05 l
Köret elkészítése
-
szőlő* 250 g
Burgonyapüré
-
tej 1,5 %** 0.6 l
-
KNORR Primerba Kerti fűszernövény** 20 g
Elkészítés
-
A hús elkészítése
- A megtisztított borjúszűzeket bapácoljuk a KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Sültekkel.
- RAMA Culinesse Profin megpirítjukSous Vide kádban 56-C° on 90 perc alatt készre pároljuk.
-
Köret elkészítése
- A felezett szőlőszemeket az előíírás szerint elkészített KNORR Sülthússzaft alapban hőkezeljük.
-
Burgonyapüré
- Az előírás szerint elkészített KNORR Burgonyapüréhez hozzáadjuk a KNORR Primerba Kertifűszernövény krémet.
-
Tálalás.
- A burgonyapürére ültetjük a borjú érméket.
- Meglocsoljuk a mártással és kanalazunk rá a szőlőszemekből.
- Dekorálhatjuk sült zöldségekkel.