Menu

Hozzávalók

+

A hús elkészítése

Köret elkészítése

Burgonyapüré


Az ősz sláger gyümölcse a szőlő. Most egy zsenge borjúétel mártásának kiegészítőjeként mutatkozik meg. Ínycsiklandóbbá tehetjük még különféle zöldfűszerekkel is.

...

Elkészítés

  1. A hús elkészítése

    • A megtisztított borjúszűzeket bapácoljuk a KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Sültekkel.
    • Vajon megpirítjuk Sous Vide kádban 56C°-on 90 perc alatt készre pároljuk.
  2. Köret elkészítése

    • A felezett szőlőszemeket az előíírás szerint elkészített KNORR Sülthússzaft alapban hőkezeljük.
  3. Burgonyapüré

    • Az előírás szerint elkészített KNORR Burgonyapüréhez hozzáadjuk a KNORR Primerba Bazsalikom krémet.
  4. Tálalás.

    • A burgonyapürére ültetjük a borjú érméket.
    • Meglocsoljuk a mártással és kanalazunk rá a szőlőszemekből.
    • Dekorálhatjuk sült zöldségekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü