Rozé borjúérmék szőlőraguval, kertifűszeres burgonyapürével
Az ősz sláger gyümölcse a szőlő. Most egy zsenge borjúétel mártásának kiegészítőjeként mutatkozik meg. Ínycsiklandóbbá tehetjük még különféle zöldfűszerekkel is.

Hozzávalók
Rozé borjúérmék szőlőraguval, kertifűszeres burgonyapürével
−
+
€0.0
A hús elkészítése
borjú vesepecsenye*
/g
250.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Sültekhez 0,75 kg
/g
80.0 g
0%
vaj*
/g
200.0 g
0%
Köret elkészítése
szőlő*
/g
250.0 g
0%
Burgonyapüré
tej 1,5 %**
/l
0.6 l
0%
/
A hús elkészítése
-
borjú vesepecsenye* 250.0 g
-
vaj* 200.0 g
Köret elkészítése
-
szőlő* 250.0 g
Burgonyapüré
-
tej 1,5 %** 0.6 l
Elkészítés
-
A hús elkészítése
- A megtisztított borjúszűzeket bapácoljuk a KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Sültekkel.
- Vajon megpirítjuk Sous Vide kádban 56C°-on 90 perc alatt készre pároljuk.
-
Köret elkészítése
- A felezett szőlőszemeket az előíírás szerint elkészített KNORR Sülthússzaft alapban hőkezeljük.
-
Burgonyapüré
- Az előírás szerint elkészített KNORR Burgonyapüréhez hozzáadjuk a KNORR Primerba Bazsalikom krémet.
-
Tálalás.
- A burgonyapürére ültetjük a borjú érméket.
- Meglocsoljuk a mártással és kanalazunk rá a szőlőszemekből.
- Dekorálhatjuk sült zöldségekkel.