Hozzávalók
Roston sült vajhal, zöldspárga főzelékkel
€0.0
Főzelék elkészítése
zöldspárga*
/g
2000.0 g
0%
tej 1,5 %**
/l
2.0 l
0%
kristálycukor**
/g
100.0 g
0%
vaj*
/g
100.0 g
0%
tejszín 30 %
/l
0.2 l
0%
petrezselyemzöld
/g
50.0 g
0%
KNORR ételsűrítő fehér színű ételekhez - WHITE Roux 1 kg
/kg
100.0 g
0%
A hal elkészítése
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
20.0 g
0%
Vajhal
/g
1600.0 g
0%
/
Főzelék elkészítése
-
zöldspárga* 2000.0 g
-
tej 1,5 %** 2.0 l
-
kristálycukor** 100.0 g
-
vaj* 100.0 g
-
tejszín 30 % 0.2 l
-
petrezselyemzöld 50.0 g
A hal elkészítése
-
Vajhal 1600.0 g