Roston sült vajhal, zöldspárga főzelékkel
A tavasz legizgalmasabb zöldségnövényéből ritkán készítünk főzeléket, most egy kreációmmal szeretném bemutatni hogy lehet egy roston sült tengeri hal kiváló kiegészítője, körete. Várszegi Zsolt.

Hozzávalók
Roston sült vajhal, zöldspárga főzelékkel
−
+
€576.6
Főzelék elkészítése
zöldspárga*
/g
2000.0 g
0%
tej 1,5 %**
/l
2.0 l
0%
kristálycukor**
/g
100.0 g
0%
petrezselyemzöld
/g
50.0 g
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.3 l
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
A hal elkészítése
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/g
80.0 g
0%
Vajhal
/g
1600.0 g
0%
/
Főzelék elkészítése
-
zöldspárga* 2000.0 g
-
tej 1,5 %** 2.0 l
-
kristálycukor** 100.0 g
-
petrezselyemzöld 50.0 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.3 l
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.2 l
A hal elkészítése
-
Vajhal 1600.0 g
Elkészítés
-
Főzelék elkészítése
- RAMA Culinesse Profin megpároljuk a darabolt spárgát, sózzuk, megszórjuk vágott petrezselyemzölddel, cukorral.
- Felengedjük tejjel, felforraljuk és besűrítjük KNORR Ételsűrítővel.
- Dúsítjuk RAMA Cremefine Profi Habkészítménnyel és készre forraljuk.
-
A hal elkészítése
- Az előkészített halat befűszerezzük KNORR Prémium Halfűszerrel és RAMA Culinesse Profin megsütjük.
- Mély tálba tesszük a főzeléket és mellé tálaljuk a roston sült halat.