Roppanós madártej mousse és mandulás karamell friss málna, liofilizált málna - keksz morzsa | Unilever Food Solutions
+

Desszert elkészítése, tálalása.

  1. Desszert elkészítése, tálalása.

    A tojássárgát kimérjük, majd hozzáadjuk a cukrot és habosra keverjük. Hozzáadjuk a kikapart vaníliát, majd a langyos tejjel és Maizenával fokozatosan elkeverjük. A normál madártejnél kevesebb tejet adunk hozzá, mivel habbal fogjuk lazítani a végén, Lassú tűzön felforraljuk, majd sokkolóban lehűtjük. A RAMA Cremefine Habot habbá verjük, majd tálalásig hűtöbe helyezzük. Carte d”Or Karamell öntetet összekeverünk szeletelt mandulával és szilokon lapra öntjük, majd sütőben megsütjük. Miután megsült formával kiszúrjuk. A lehűtött sűrű madártejhez hozzákeverjük óvatosan ahabotés habzsákba töltjük. Tálaláskor a mandulás karamell rétegek közzé nyomjuk. Díszítjük liofilizált málnával és friss málna darabokkal.