+

Desszert elkészítése, tálalása.

  1. Desszert elkészítése, tálalása.

    A tojássárgát kimérjük, majd hozzáadjuk a cukrot és habosra keverjük.Hozzáadjuk a kikapart vaníliát, majd a langyos tejjel és Maizenával fokozatosanelkeverjük.A normál madártejnél kevesebb tejet adunk hozzá, mivel habbalfogjuk lazítani a végén,Lassú tűzön felforraljuk, majd sokkolóban lehűtjük.A RAMA Cremefine Habot habbá verjük, majd tálalásig hűtöbe helyezzük.Carte d”Or Karamell öntetet összekeverünk szeletelt mandulával és szilokonlapra öntjük, majd sütőben megsütjük.Miután megsült formával kiszúrjuk.A lehűtött sűrű madártejhez hozzákeverjük óvatosan ahabotés habzsákba töltjük.Tálaláskor a mandulás karamell rétegek közzé nyomjuk.Díszítjük liofilizált málnával és friss málna darabokkal.