+

Desszert elkészítése, tálalása.

  1. Desszert elkészítése, tálalása.

    A tojássárgát kimérjük, majd hozzáadjuk a cukrot és habosra keverjük.
    Hozzáadjuk a kikapart vaníliát, majd a langyos tejjel és Maizenával fokozatosan
    elkeverjük.
    A normál madártejnél kevesebb tejet adunk hozzá, mivel habbal
    fogjuk lazítani a végén,
    Lassú tűzön felforraljuk, majd sokkolóban lehűtjük.
    A tejszínt habbá verjük, majd tálalásig hűtöbe helyezzük.
    Carte d”Or Kakaó öntetet összekeverünk szeletelt mandulával és szilokon
    lapra öntjük, majd sütőben megsütjük.
    Miután megsült formával kiszúrjuk.
    A lehűtött sűrű madártejhez hozzákeverjük óvatosan a habot és
    habzsákba töltjük.
    Tálaláskor a mandulás karamell rétegek közzé nyomjuk.
    Díszítjük liofilizált málnával és friss málna darabokkal.