Ropogós tőkehal remoulade mártással
Egy igazi nagy klasszikus halétel kicsit átalakítva, ropogós sült salátával és egy klasszikus mártással tálalva.

Hozzávalók
Hal előkészítése és elkészítése.
-
tojás (extra osztályú) 4 darab
-
méz** 3 g
-
sör* 0.13 l
-
víz** 0.25 l
-
RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.05 l
-
tőkehal filé 2000 g
-
fejes saláta** 588.2 g
Mártás elkészítése, tálalás.
-
kapribogyó konzerv* 10 g
-
újhagyma** 23.5 g
-
lilahagyma** 20 g
-
petrezselyemzöld** 22.2 g
-
ecetes uborka, egész* 200 g
Elkészítés
-
Hal előkészítése és elkészítése.
A filézett, darabolt halat előkészítjük és befűszerezzük a KNORR Prémium Hal fűszerkeverékkel. KNORR Kukoricakeményítőbe forgatjuk a befűszerezett halat, majd a kész tésztába. Forró zsiradékban egyenletesen megsütjük, majd megpirítjuk rövid ideig a szívsalátákat is.
-
Mártás elkészítése, tálalás.
A darabolt zöldeket összekeverjük a HELLMANN'S Fokhagymás szósszal, kis tálkákba tesszük és a megtálalt hal mellé helyezzük. Külön kis kosárban hasábburgonyát kínálunk mellé.