Hozzávalók

+

Hal előkészítése és elkészítése.

Mártás elkészítése, tálalás.


Egy igazi nagy klasszikus halétel kicsit átalakítva, ropogós sült salátával és egy klasszikus mártással tálalva.

...

Elkészítés

  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    • A filézett, darabolt halat előkészítjük, sózzuk borsozzuk.
    • Kukoricakeményítőbe forgatjuk, majd a kész tésztába.
    • Forró zsiradékban egyenletesen megsütjük, majd megpirítjuk rövid ideig a szívsalátákat is.

  2. Mártás elkészítése, tálalás.

    • A darabolt zöldeket összekeverjük majonézzel, kis tálkákba tesszük és a megtálalt hal mellé helyezzük.
    • Külön kis kosárban hasábburgonyát kínálunk mellé.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü