Hozzávalók

+

Hal előkészítése és elkészítése.

Mártás elkészítése, tálalás.

  • kapribogyó konzerv* 10.0 g
  • újhagyma** 23.5 g
  • lilahagyma** 20.0 g
  • petrezselyemzöld 22.2 g
  • ecetes uborka, egész* 200.0 g
  • HELLMANN'S Fokhagymás szósz 850ml 0.2 l

Egy igazi nagy klasszikus halétel kicsit átalakítva, ropogós sült salátával és egy klasszikus mártással tálalva.

...

Elkészítés

  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    A filézett, darabolt halat előkészítjük és befűszerezzük a KNORR Prémium Hal fűszerkeverékkel. KNORR Kukoricakeményítőbe forgatjuk a befűszerezett halat, majd a kész tésztába. Forró zsiradékban egyenletesen megsütjük, majd megpirítjuk rövid ideig a szívsalátákat is.

  2. Mártás elkészítése, tálalás.

    A darabolt zöldeket összekeverjük a HELLMANN'S Fokhagymás szósszal, kis tálkákba tesszük és a megtálalt hal mellé helyezzük.Külön kis kosárban hasábburgonyát kínálunk mellé.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü