Hozzávalók
Hal előkészítése és elkészítése.
-
tojás (extra osztályú) 4.0 darab
-
méz** 3.0 g
-
sör* 0.13 l
-
víz 0.25 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
-
tőkehal filé 2000.0 g
-
fejes saláta** 588.2 g
Mártás elkészítése, tálalás.
-
kapribogyó konzerv* 10.0 g
-
újhagyma** 23.5 g
-
lilahagyma** 20.0 g
-
petrezselyemzöld 22.2 g
-
ecetes uborka, egész* 200.0 g
Elkészítés
-
Hal előkészítése és elkészítése.
A filézett, darabolt halat előkészítjük és befűszerezzük a KNORR Prémium Hal fűszerkeverékkel. KNORR Kukoricakeményítőbe forgatjuk a befűszerezett halat, majd a kész tésztába. Forró zsiradékban egyenletesen megsütjük, majd megpirítjuk rövid ideig a szívsalátákat is.
-
Mártás elkészítése, tálalás.
A darabolt zöldeket összekeverjük a HELLMANN'S Fokhagymás szósszal, kis tálkákba tesszük és a megtálalt hal mellé helyezzük.Külön kis kosárban hasábburgonyát kínálunk mellé.