1. Hús elkészítése

    • A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk ha kell daraboljuk.
    • A combokat fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
    • A húsokat RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
    • A húsok tetejét is lefújjuk, majd 180 °C-ra előmelegített sütőben szép prosra megsütjük.
  2. Köret elkészítése

    • A barna rizst megfőzzük allergénmentes KNORR Zöldségalappal ízesített vízben.
    • A karfiolt és a brokkolit apró rózsákra szedjük, a paprikákat daraboljuk.
    • Felforrósított RAMA Culinesse profin lepirítjukm az összes zöldséget, majd kevés vizet aláönve rövid ideig pároljuk, úgy hogy a zöldségek ne főjenek szét.
    • A zöldségeket összekeverjük a kifőzött barna rizzsel.
  3. Tálalás és tipp

    • A köretet tányérra halmozzük és mellé tesszük a ropogósra sült csirkecombot.
    • A barna rizs főzési ideje viszonylag hosszú ezért a főzés közben folyamatosan pótoljuk az elfővő vizet.
    • a körethez bátran használjunk idényzöldségeket is!
+