Menu

Hozzávalók

+

Ropogós lazacfilé

Rákhúsos Champ

  • snidling** 50.0 g
  • póréhagyma** 352.9 g
  • fejnélküli garnéla rák 30/40* 666.7 g
  • folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
  • burgonya** 1714.3 g

Házi aszalt paradicsom

  • koktélparadicsom* 510.2 g
  • olivaolaj 0.2 l

Egy kis nemzetközi kitekintés egy tengeri ételen keresztül.

...

Elkészítés

  1. Ropogós lazacfilé

    A lazacot előkészítjük a sütéshez.
    Lehet bőrrel, bőr nélkül, Ki hogy szereti.
    Fűszerezzük, majd magas hőmérsékleten ropogósra sütjük úgy, hogy belül ne száradjon ki!
  2. Rákhúsos Champ

    A Champ az írek tört burgonyája.
    Snidlinget, póréhagymát, és a koktélrákot vajon megfuttatjuk, rádobjuk a főtt burgonyát. Ízesítjük sóval, fehér borssal, lazán összetörjük a burgonyát, és összeforgatjuk a többi összetevővel.
  3. Házi aszalt paradicsom

    A félbevágott koktél-paradicsomot fűszerezzük oreganoval, bazsalikommal, rozmariggal, majd sütőben, alacsony hőmérsékleten kiszárítjuk.
    Majd jó minőségű szűz olivaolajba tesszük, fokhagyma kíséretében.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü