1. Zöldborsókrém készítése.

    A zöldborsót RAMA Culinesse Profin megpároljuk.
    Megszórjuk durvára vágott petrezselyemmel, sózzuk, cukrozzuk és felengedjük RAMA Cremefine Profi növényi zsírtartalmú főzőkrémmel, vízzel.
    KNORR Kukoricakeményítővel besűrítjük és thermomixer segítségével pürésítjük majd kihűtjük.
    Ha kihűlt ízesítjük HELLMANN'S Fokhagymás szósszalés jól kikeverjük.
  2. Bélszín sütése.

    Az előkészített bélszínt fűszerezzük be KNORR Prémium Steak fűszerkeverékkel és pirítsuk körbe.
    180C°-os sütőben süssük rőzsaszínre, kenjük be HELLMANN'S Mustár szósszal és hűtsük ki.
  3. Tálalás.

    A bélszínből vágjunk vékony szeleteket, halmozzuk egymásra.
    Formázzunk a borsópüréből halmokat amiket a bélszín mellé teszünk.
    Dekoráljuk koktélparadicsommal, borsócsírával és adjunk mellé meleg pitát.
+