Hozzávalók

+

Zöldborsókrém készítése.

Bélszín sütése.

Tálalás.

  • koktélparadicsom* 102.0 g

Zöldborópüré bélszínnel, lehet akár előétel, snack, vagy egy izgalmas péksüteményben akár szendvics is.

...

Elkészítés

  1. Zöldborsókrém készítése.

    • A zöldborsót olajon pároljuk meg, sóval borssal.
    • Szórjuk meg durvára vágott petrezselyemmel, sózzuk, cukrozzuk és tejszínnel engedjük fel.
    • Kukoricakeményítővel besűrítjük és thermomixer segítségével pürésítjük majd kihűtjük.
    • Ha kihűlt keverjünk hozzá majonézt.
  2. Bélszín sütése.

    • Az előkészített bélszínt fűszerezzük be fűszerkeverékkel és pirítsuk körbe.
    • 180C°-os sütőben süssük rózsaszínre, kenjük be mustárral és hűtsük ki.
  3. Tálalás.

    • A bélszínből vágjunk vékony szeleteket, halmozzuk egymásra.
    • Formázzunk a borsópüréből halmokat amiket a bélszín mellé teszünk.
    • Dekoráljuk koktélparadicsommal, borsócsírával és adjunk mellé meleg pitát.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü