Rizstészta saláta garnélarákkal thai mártással
Egy igazi klasszikus Távol-Keleti saláta, ahogy én szeretem. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Mártás elkészítése.
-
Sárga Curry Paszta 10.0 g
Saláta előkészítése.
-
üvegtészta** 1000.0 g
-
fejnélküli garnéla rák 30/40* 1111.1 g
-
kígyóuborka** 200.0 g
-
sárgarépa 200.0 g
-
szójabab csíra* 222.2 g
Saláta összeállítása.
-
koriander** 23.5 g
-
földimogyoró** 100.0 g
Elkészítés
-
Mártás elkészítése.
Adjunk a HELLMANN'S Majonézhez a folyékony ízesítőt és a curry pasztát.
Keverjük jól el és felhasználásig tartsuk hűtőben. -
Saláta előkészítése.
Forrázukk le az üvegtésztát és a tisztított rákfarkakat.
Daraboljuk fel a zöldségeket. -
Saláta összeállítása.
Helyezzünk a tál aljára egy kis dresszinget, majd halmozzuk rá a főtt övegtésztát.
Rendezzök el rajta a zöldségeket és a rákot.
Tegyünk rá a mártásból, szórjuk meg durvára vágott mogyoróval és dekoráljuk cikkre vágott lime szeletekkel.
Legvégén hintsük meg chili pehellyel és koriander levelekkel.