+

Mártás elkészítése.

Saláta előkészítése.

  • üvegtészta** 1000 g
  • fejnélküli garnéla rák 30/40* 1111.1 g
  • kígyóuborka** 200 g
  • sárgarépa** 200 g
  • szójabab csíra* 222.2 g

Saláta összeállítása.

  • koriander** 23.5 g
  • földimogyoró** 100 g
  1. Mártás elkészítése.

    Adjunk a HELLMANN'S Majonézhez lime levet és KNORR Ázsiai Pestot. Keverjük jól el és felhasználásig tartsuk hűtőben.
  2. Saláta előkészítése.

    Forrázukk le az üvegtésztát és a tisztított rákfarkakat. Daraboljuk fel a zöldségeket.
  3. Saláta összeállítása.

    Helyezzünk a tál aljára egy kis dresszinget, majd halmozzuk rá a főtt övegtésztát. Rendezzök el rajta a zöldségeket és a rákot. Tegyünk rá a mártásból, szórjuk meg durvára vágott mogyoróval és dekoráljuk cikkre vágott lime szeletekkel. Legvégén hintsük meg chili pehellyel és koriander levelekkel.
+