Hozzávalók

+

Rákvagdalt elkészítése.

Saláta elkészítése.


Szeretném bemutatni hogy rákot nem csak egészben, hanem darabolva is el lehet készíteni. Formabontó ahogy pogácsákat készítünk belőle, de egy igazi házias uborkasalátával tálaljuk.

...

Elkészítés

  1. Rákvagdalt elkészítése.

    • A szálaira szedett rákot sózzuk borsozzuk és összekeverjük Burgonyapehellyel és a morzsolt kukoricával.
  2. Saláta elkészítése.

    • Szeleteket vágunk a kígyóuborkából, enyhén besózzuk, kinyomkodjuk, majd összekeverjük a zúzott fokhagymával, olajjal és egy kevés vízzel. 
  3. Sütés, tálalás

    • Formázzuk a rákvagdaltat és olajon süssük meg.
    • Megszórjuk a vágott snidlinggel, a lehűtött uborkasalátával tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü