Hozzávalók
Rákvagdalt elkészítése.
-
folyami rák* 6000.0 g
-
kukorica** 200.0 g
-
tojás, (50 g/db, A osztály)* 3.0 darab
-
snidling** 20.0 g
Saláta elkészítése.
-
kígyóuborka** 700.0 g
Sütés, tálalás
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
Elkészítés
-
Rákvagdalt elkészítése.
- A szálaira szedett rákot összekeverjük a KNORR Prémium Halfűszerrel, tojással, KNORR Burgonyapehellyel és a morzsolt kukoricával.
-
Saláta elkészítése.
- Szeleteket vágunk a kígyóuborkából, enyhén besózzuk, kinyomkodjuk, majd összekeverjük aHELLMANN'S Citrusos vinaigrette-el.
-
Sütés, tálalás
- Formázzuk a rákvagdaltat és RAMA Culinesse Profin megsütjük.
- Megszórjuk a vágott snidlinggel, alehűtött uborkasalátával tálaljuk.