Hozzávalók
Rákvagdalt uborkasalátával
−
+
€0.0
Rákvagdalt elkészítése.
folyami rák*
/g
6000.0 g
0%
kukorica**
/kg
200.0 g
0%
tojás, (50 g/db, A osztály)*
/darab
3.0 darab
0%
snidling**
/g
20.0 g
0%
Saláta elkészítése.
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
0.3 g
0%
fokhagyma*
/kg
20.0 g
0%
kígyóuborka**
/g
700.0 g
0%
/
Rákvagdalt elkészítése.
-
folyami rák* 6000.0 g
-
kukorica** 200.0 g
-
tojás, (50 g/db, A osztály)* 3.0 darab
-
snidling** 20.0 g
Saláta elkészítése.
-
fokhagyma* 20.0 g
-
kígyóuborka** 700.0 g