Hozzávalók

+

Rákvagdalt elkészítése.

Saláta elkészítése.

  • kígyóuborka** 700.0 g
  • Hellmann's Citrusos vinaigrette 1L 0.1 l

Sütés, tálalás

  • folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l

Szeretném bemutatni hogy rákot nem csak egészben, hanem darabolva is el lehet készíteni. Formabontó ahogy pogácsákat készítünk belőle, de egy igazi házias uborkasalátával tálaljuk.

...

Elkészítés

  1. Rákvagdalt elkészítése.

    • A szálaira szedett rákot összekeverjük a KNORR Prémium Halfűszerrel, tojással, KNORR Burgonyapehellyel és a morzsolt kukoricával.
  2. Saláta elkészítése.

    • Szeleteket vágunk a kígyóuborkából, enyhén besózzuk, kinyomkodjuk, majd összekeverjük aHELLMANN'S Citrusos vinaigrette-el.
  3. Sütés, tálalás

    • Formázzuk a rákvagdaltat és RAMA Culinesse Profin megsütjük.
    • Megszórjuk a vágott snidlinggel, alehűtött uborkasalátával tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü